FOTO / Vica Blochina s-a fotografiat goală pușcă! Apariția cu care a încins netul!

22.09.2020, 12:09
FOTO / Vica Blochina s-a fotografiat goală pușcă! Apariția cu care a încins netul!
FOTO / Vica Blochina s-a fotografiat goală pușcă! Apariția cu care a încins netul!

Vica Blochina este total lipsită de inhibiții. Vedeta a pozat complet dezbrăcată în așternuturi.

Vica Blochina știe foarte bine cum să înfierbânte imaginația celor care o privesc. Blonda a postat, pe o rețea de socializare, o fotografie în care apare goală pușcă.

Vedeta s-a fotografiat complet dezbrăcată, întinsă pe burtă, în pat, etalându-și formele mai mult decât apetisante în toată splendoarea lor.

Vica Blochina  s-a iubit cu Victor Pițurcă

Vica Blochina este o fostă dansatoare. Aceasta a devenit cunoscută în showbiz-ul românesc după ce s-a aflat despre povestea de dragoste pe care a trăit-o cufostul mare jucător de fotbal și antrenor  Victor Pițurcă, împreună cu care are un băiețel care se numește Edan.

”Dacă Victor Pițurcă ar fi divorțat m-aș fi măritat cu el. Victor a fost barbatul pe care l-am iubit cel mai mult. A fost singura iubire a vietii mele și am fost amanta lui timp de 16 ani”, povestea Vica Blochina, la Pro TV.

Snezuala blondă afirma că nu s-ar vedea niciodată căsătorită. Iar dacă ar fi fost să se mărite nu ar fi ales un român.

”Nu m-aş vedea niciodată căsătorită. Dacă voiam, mă măritam, dar în niciun caz cu un român. Acum, cu alegerile, deşi nu am nicio treabă cu politica, am înţeles că românii nu ştiu să respecte femeia. E un calvar să fii femeie în România. Dacă încerci să scoţi puţin capul eşti înjurată, huiduită”, mai afirma ea într-un interviu.

”Nu am avut ocazia să am o familie încă, deci nu vă pot spune dacă eu cred sau nu în căsătorie, neavând propria experienţă. Poveşti am auzit, exemple am, dar atât, şi nu poţi trage concluzii aşa. Eu ştiu doar că-mi place să am lângă mine un bărbat puternic şi serios, care să mă facă să mă simt iubită şi în siguranţă, iar eu mă simt fericită aşa cum sunt acum”, mai mărturisea vedeta.

 

 

citește și...