FOTO / Lora a pozat goală pușcă. Fanii au rămas mască!

09.07.2020, 12:04
FOTO / Lora a pozat goală pușcă. Fanii au rămas mască!
Lora a pozat goală pușcă. Fanii au rămas mască!

Cântăreața Lora și-a luat fanii de pe rețelele de socializare prin surprindere. Aceasta a publicat o fotografi în care apare dezb răcată, în timp ce bălăcește.

Lora a pozat într-o piscină, fără costum de baie. Artista a avut însă grijă să-și acopere bustul cu mâinile, astfel încât să n u lase la vedere mai mult decât ar fi dorit.

Provocatoarea ipostază în care s-a fotografiat Lora a strânit imeiat interesul fanilor, care au fost mai mult decât încântați să o vadă astfel pe artista lor preferată.

Postarea Lorei a adunat peste 17.000 de like-uri doar în câteva ore.

Blocată în Bali de patru luni

Cântăreața Lora a oferit noi amănunte despre viața sa din Bali, acolo unde este blocată de la începutul pandemiei și de unde nu se poate întoarce din cauza restricțiilor de circulație.Lora și iubitul ei, Ionuț Ghenu, au fost prinși de pandemia de coronavirus în Bali, acolo unde plecaseră să-și petreacă vacanța. Se află acolo de patru luni și s-au mutat pentru a opta oară.

„Am schimbat locuința. În casa asta stăm doar noi. Am un loc unde meditez, dar mă uit și la seriale. E o casă foarte mare, am închiriat-o pentru o lună. Avem net bun aici. S-au întâmpat multe. Îmi place din ce în ce mai mult aici, m-am obișnuit, ne-am adaptat. Am filmat videoclip, dar pentru că imaginile sunt foarte calitative e greu să-l montezi pe laptop, durează puțin mai mult. Dar astea sunt dotările de aici. Abia aștept să fie gata.

Dezvolt produsele noi pentru firma mea de skincare. Probabil că voi fi aici când voi lansa o parte dintre ele. Vorbim mai des cu familia care ne spune că e foarte bine că suntem aici, că în România lucrurile nu sunt foarte roz. Mai stăm puțin pe aici. Suntem într-un loc sigur. O să zburăm la un moment dat, așa cum ne dorim, un zbor de 11-12 ore, cu escală”,a declarat Lora.

 

A fost căsătorită cu comediantul Dan Badea

Lora, pe numele său real Laura Petrescu, are 37 de ani. Este o cântăreață de muzică pop-dance. S-a născut în Vaslui și a absolvit liceul „Sfânta Maria” din Galați. În ceea ce privește viața personală, Lora a fost căsătorită cu comediantul Dan Badea, însă povestea lor de dragoaste nu a avuty un final fericit. După doi ani de mariaj, pe 13 octombrie 2014 cei doi au divorțat oficial.

citește și...