FOTO. “Vând fotografii sexy pentru a-mi ajuta tatăl”. Povestea modelului Playboy care vinde fotografii “sexy” pentru a plăti îngrijirea tatălui grav bolnav

23.07.2022, 13:52

Un fotomodel din Florida vinde fotografii “sexy” cu ea pentru a finanța îngrijirea tatălui ei care este pe moarte. “Când i-am spus, a râs, i s-a părut amuzant. Tatăl meu ne-a învățat întotdeauna pe mine și pe sora mea să ne stăpânim sexualitatea fără să fim judecate”.

Neyleen Ashley, în vârstă de 33 de ani, a fost devastată când iubitul ei tată, Manny, în vârstă de 59 de ani, a fost diagnosticat recent cu insuficiență renală în stadiu terminal. Singura speranță de supraviețuire a acestuia este un transplant de rinichi – dar mai întâi are nevoie de o operație la inimă și de un stimulator cardiac înainte de a putea fi supus în siguranță procedurii.

“Este în stadiul cinci de insuficiență renală, are convulsii și spasme cu adevărat oribile”, a explicat emoționată Ashley pentru NeedToKnow. “Este atât de dureros încât trebuie să se aplece pentru a-și lua medicamentele, care apoi îl lasă inconștient.”, potrivit NyPost.

“Cei mai mari sâni din SUA”

Deși fotomodelul glamour – care se mândrește cu 2,5 milioane de urmăritori pe Instagram – spune că “nu va înceta niciodată să spere” la un miracol, ea este hotărâtă să îl facă pe tatăl ei să se simtă cât mai confortabil posibil dacă un transplant nu se va realiza.

Pentru a face acest lucru, fiica – care a ținut prima pagină a ziarelor în trecut pentru că a suferit trei operații la sâni pentru a obține “cei mai mari sâni din SUA” – profită de atuurile sale și vinde online imagini erotice cu ea.

Tatăl ei a fost diagnosticat cu insuficiență renală

Pentru 20 de dolari pe lună, abonații pot vizualiza conținutul picant al lui Ashley prin intermediul serviciului Playboy Centerfold.com.

“În esență, vând fotografii sexy pentru a-mi ajuta tatăl”, a recunoscut Ashley. “Când i-am spus, a râs, i s-a părut amuzant. În copilărie, el glumea mereu spunând că ar fi vrut să lucrăm la Hooters din cauza emancipării femeilor.”

“Tatăl meu ne-a învățat întotdeauna pe mine și pe sora mea să ne stăpânim sexualitatea fără să fim judecate”, a mai răcnit frumoasa blondă.

Ashley a spus că “vrea să facă tot ce este posibil pentru a-i arăta tatălui meu cât de bine a făcut că m-a crescut”.

De asemenea, femeia a mai spus că vrea să o ajute pe mama ei vitregă pentru a se asigura că și ea “se simte susținută și iubită”.

Ashley – care anul trecut a fost legată de Kris Humphries, fostul iubit al lui Kim Kardashian – a dezvăluit, de asemenea, că a fost șocată atunci când tatăl ei a fost diagnosticat pentru prima dată cu insuficiență renală.

“Tatăl meu nu a băut niciodată, nu a fumat și nu a mâncat niciodată prost, dar nicio cantitate de mese sănătoase nu ar fi putut preveni acest lucru”, a spus modelul.

“Când a fost diagnosticat, inima mea a fost frântă”, a continuat ea. “Am fost aproape neîncrezătoare până când îl vezi în dureri agonizante și realizezi amploarea situației.”

Ashley chiar și-a oferit propriul rinichi pentru transplant, dar medicii au sfătuit-o să nu facă acest lucru, în cazul în care moștenește genetica care a cauzat insuficiența renală a tatălui ei.
“Oamenii au un stigmat, mă văd pe mine și pe Instagram-ul meu și cred că, pentru că am sâni uriași și sunt curbată, sunt proastă sau fără inimă”, a declarat fiica devotată. “Dar poți să fii și bună și să faci lucruri pentru familia ta folosind platforma aceasta”.

citește și...