FOTO / Valentina Pelinel a avut probleme cu greutatea. ”Atunci am început să pun pe mine și am avut o perioadă în care am fost mai plinuță”

23.11.2022, 10:51
FOTO / Valentina Pelinel a avut probleme cu greutatea. ”Atunci am început să pun pe mine și am avut o perioadă în care am fost mai plinuță”
Valentina Pelinel a avut probleme cu greutatea

Fostul model Valentina Pelinel, în vârstă de 41 de ani, are o siluetă de invidiat și un trup cu forme fără cusur. Cu toate acestea, blonda a mărturisit că, în urmă cu ani, s-a confruntat cu probleme cu greutatea. ”Atunci am început să pun pe mine și am avut o perioadă în care am fost mai plinuță”, a spus vedeta.

Valentina Pelinel este o prezență care atrage imediat atenția, oriunde își face apariția. Fostul model arată ireproșabil.

Cu toate acestea, blonda a mărturisit, într-un interviu pentru revista Unica, că a avut ceva probleme cu greutatea pe când avea 26 de ani.

Valentina Pelinel a avut probleme cu greutatea. ”Plinuță în sensul că pentru mine, pentru forma fizică cu care eram eu obișnuită…erau câteva kilograme, vreo 7 kg”

”Nu am avut probleme până târziu, de abia pe la 26 de ani am avut o perioadă în care am luat în greutate, înainte de asta nu aveam un stres, îmi plăcea să fac mișcare, mai alergam în parc când eram la New York sau pe străzi pur și simplu, așa pentru forma mea să mă simt bine, dar nu neapărat că mă îngrășam și trebuia să țin cure”, a detaliat Valentina Pelinel.

”Nu știu, probabil niște schimbări care se întâmplă. Atunci am început să pun pe mine și am avut o perioadă în care am fost mai plinuță. Plinuță în sensul că pentru mine, pentru forma fizică cu care eram eu obișnuită…erau câteva kilograme, vreo 7 kg. Dar am fost atentă, le-am dat jos”, a adăugat ea.

Cum se menține în formă Valentina Pelinel. ”Îmi place să mănânc de toate, sunt pofticioasă, doar că am grijă”

În cadrul aceluiași interrviu, Valentina Pelinel a explicat și cum se menține în formă ș ce stil de viață are.

”Nu țin neapărat o dietă. Am o prietenă, doamna doctor nutriționist, cu care m-am consultat și, pe cealaltă parte, cu Luminița Nicolescu făceam sport și atunci mențineam un echilibru. Trebuie să fii atent la cantitate, la combinația pe care o faci între alimente, poți să ai anumite intoleranțe sau alergii la alimente și atunci poate ce ți se recomandă ție, nu funcționează la mine. (…) Nu am o regulă anume, am ținut regimul recomandat de doamna doctor nutriționist când am vrut să slăbesc, dar în rest îmi place să mănânc de toate, sunt pofticioasă, doar că am grijă”, a spus vedeta.

Valentina Pelinel este căsătorită cu Cristi Borcea din 2018

În data de 12 septembrie 2018, Valentina Pelinel s-a cununat civil cu omul de afaceri Cristi Borcea. Valentina Pelinel și Cristi Borcea au împreună un copil, Milan, care a venit pe lume în anul 2016. În data de 1 martie 2019, Valentina Pelinel și Cristi Borcea au devenit din nou părinți de gemene, Indira Maria și Rania Maria. În data de 30 septembrie 2018, Valentina Pelinel și Cristi Borcea au făcut nunta în Ungaria.Nașii cuplului au fost Irina Nicolae și Marius Vizer.

 

Omul de afaceri Cristi Borcea are, în total, nouă copii. Alina Vidican, cea de-a doua soție, are doi copii cu omul de afaceri Cristi Borcea: Alexandru și Gloria. Din căsnicia Mihaelei Borcea cu Cristi Borcea au rezultat trei copii, Patrick și gemenii Antonia Melissa și Mihai Angelo. De asemenea, fostul acționar de la clubul Dinamo mai are un copil dintr-o relație cu o avocată. Valentina Pelinel a mai fost căsătorită cu Cristian Boureanu.
citește și...