FOTO. Ghinioniste în dragoste. ”Suntem prea frumoase pentru a obține o întâlnire cu un bărbat”

05.04.2022, 21:08

Un grup de modele uimitoare și-a dezvăluit problemele pentru a obține o întâlnire. Când vine vorba de o primă întâlnire, majoritatea oamenilor încearcă să arate cel mai bine. Dar pentru aceste femei, care lucrează ca modele, spun că stilurile lor uimitoare le rețin de fapt când vine vorba de dragoste.

O femeie spune că a fost dat afară din aplicația de întâlniri, reproșându-i-se că este un robot, în timp ce o alta spune că bărbații sunt intimidați de frumusețea ei.

De la femeile care au fost respinse de aplicațiile de întâlniri până la modelul care nu găsește dragostea pentru că bărbații nu îi pot accepta jobul, aceste femei spun că au ghinion în dragoste.

Cele mai ghinioniste femei

Modelul Playboy Tahlia Paris, în vârstă de 24 de ani, din Los Angeles, California, spune că fotografiile ei au fost eliminate de pe Bumble, chiar dacă nu au încălcat niciun regulament – și crede că este pentru că este „prea frumoasă”.

Ea este singură de patru ani și spera că folosirea unei aplicații o va ajuta să își găsească jumătatea, dar a fost șocată când fotografiile ei au fost eliminate de moderatorii aplicației.

Un model a fost dat afară din aplicațiile de întâlniri

Alaw Haff, în vârstă de 24 de ani, din Mold, Țara Galilor, câștigă 44.000 de lire sterline pe an cu OnlyFans, dar spune că a fost dat afară din aplicațiile de întâlniri pentru că oamenii nu cred că pozele ei sunt reale. Ea susține că a fost blocată să folosească trei aplicații până acum – Tinder, Bumble și Hinge.

Alaw susține că a fost interzisă pentru prima dată de Tinder în septembrie 2020 și din nou în decembrie 2021, după ce și-a recuperat contul.

Ea ar fi fost, de asemenea, dată afară de Bumble în 2020.

Modelul OnlyFans, Luna Benna, în vârstă de 21 de ani, care locuiește acum în Florida, spune că fotografiile ei au fost atât de atractive încât au fost interzise de Tinder.

S-a înscris pentru prima dată în 2017 și chiar a mers la unele întâlniri, dar a fost șocată când contul i-a fost șters.

Ea spune că a avut o mulțime de înfățișări diferite de-a lungul anilor și multe dintre imagini circulă pe internet, așa că prădătorii care doresc să-i păcălească pe alții au o mulțime de opțiuni.

citește și...