FOTO. Un fost sex-simbol sfidează timpul. Cum arată supermodelul Christie Brinkley la 68 de ani

02.05.2022, 19:32

 Christie Brinkley ucide – și sfidează timpul – cu stil! Christie Brinkley, în vârstă de 68 de ani, nu pare să îmbătrânească, ceea ce a dovedit-o din nou, recent, cu o fotografie uluitoare. Vedeta a dezvăluit urmăritorilor exact ce mănâncă pentru a rămâne într-o formă atât de spectaculoasă.

Fostul supermodel tocmai a împărtășit Instagram o fotografie în care reușește cumva să eclipseze spuma mării.

Supermodelul, în vârstă de 68 de ani, continuă să închidă gura haterilor pentru că arată extrem de bine, pe măsură ce se apropie de 70 de ani, iar noile fotografii arată cât de bine se simte în pielea ei.

Vedeta arată uimitor în costum de baie

În fotografie, Brinkley, în vârstă de 68 de ani, poartă un costum de baie uimitor care îi scoate în evidență picioarele incredibil de tonifiate. Cu părul ciufulit și un picior îndrăzneț ridicat, mama a trei copii pozează fără efort.

Vedeta a dezvăluit urmăritorilor exact ce mănâncă pentru a rămâne într-o formă atât de spectaculoasă.

Ce dietă urmează supermodelul

Într-o postare, ea a distribuit o fotografie cu papaya proaspăt tăiată, cu verdeață deasupra.

Într-o altă postare, ea și-a arătat micul dejun care părea să fie compus în principal din fructe proaspete.

În februarie, Brinkley a vorbit despre sentimentul de discriminare din cauza vârstei ei și de ce termenul „îmbătrânire grațioasă” ar trebui să fie mai mult decât doar despre aspect.  „demonstrează” că „a fi mai în vârstă este atractiv”.

„Expresia „îmbătrânire grațioasă” nu ar trebui să fie despre aspectul cuiva, ci despre atitudinea și energia pe care o oferă lumii”, a scris Brinkley pe Instagram. „A arăta bine este un produs secundar al simțirii grozave și a apariției în lume cu inima plină de intenții bune și energie bună!”

citește și...