FOTO. Fost model “Sports Illustrated”, în vârstă de 57 de ani, uimește în bikini. Femeia arată senzațional

01.05.2022, 21:02

Supermodelul Paulina Porizkova și-a surprins fanii, etalându-și abdomenul și picioarele tonifiate, într-un costum de baie. Cum i-a răspuns supermodelul unui hater care a acuzat-o că exagerează cu aparițiile în mediul online

Supermodelul Paulina Porizkova și-a arătat cu mândrie silueta tonifiată într-un bikini în timp ce un hater a numit-o „veche și urâtă”, deoarece își etalează în mod regulat trupul în costume de baie.

Modelul, în vârstă de 57 de ani, care expune în mod regulat standardele duble cu care se confruntă femeile pe măsură ce îmbătrânesc, a postat o fotografie în care se prezintă în bikini, lângă o captură de ecran a comentariului răutăcios.

Supermodelul a creat controverse cu fotografia postată pe rețelele de socializare

Femeia în vârstă de 57 de ani a împărtășit vineri dimineață o poză retrospectivă cu ea purtând un bikini bej, pentru a combate „rușine de a îmbătrâni”, spunându-le adepților săi că oamenii devin „mai frumoși odată cu vârsta”.

În imaginea, care a fost făcută în Costa Rica vara trecută, ea este pozată lângă piscină. Chiar lângă imaginea uimitoare, ea a împărtășit un comentariu al unui hater care a susținut că aspectul ei „a căzut de la o înălțime mare”.

Ce i-a reprosat un hater

Arătând uimitor într-un costum de baie, în timp ce își arăta abdomenul, supermodelul în vârstă de 57 de ani i-a răspuns haterului care a comentat despre aspectul și vârsta ei.

„Trebuie să te doare atât de mult să continui să postezi poze cu bikini la vârsta ta”, a scris haterul.

În postare și-a exprimat poziția față de cei care o jignesc.

„Primesc comentarii ca acestea de fiecare dată când postez o fotografie a corpului meu”, a scris ea.

„Aceasta este rușinea de a îmbătrâni. Bărbații în vârstă sunt distinși, femeile în vârstă sunt urâte”.

Imediat, fanii Paulinei au sărit să o susțină.

„Arăți uimitor și cuvintele tale sunt înțelepte și perspicace”, a scris unul, în timp ce altul a adăugat: „Ummm, dacă arăt ca tine la 57 de ani, mă duc la băcănie în bikini”.

citește și...