FOTO. Ultima apariție televizată a preotului englez Philip Clements. A gătit împreună cu soțul tinerel, la ‘Chefi la cuțite’

22.09.2020, 13:38
FOTO. Ultima apariție televizată a preotului englez Philip Clements. A gătit împreună cu soțul tinerel, la 'Chefi la cuțite'
Ultima apariție televizată a preotului englez Philip Clements. A gătit împreună cu soțul tinerel, la 'Chefi la cuțite'

Fostul preot englez, Philip Clements, a murit pe 31 mai, la vârsta de 82 de ani. Bărbatul a decedat la Spitalul Elias din Capitală, după ce a început să se simtă rău. Averea acestuia a rămas pe mâinile soțului său, Florin Marin, originar din comuna Vișina.

Philip Clements a decedat la 82 de ani

Înainte de a deceda, Philip Clements a participat la emisiunea culinară ‘Chefi la cuțite’, de la Antena 1. Imaginile cu bărbatul de origine britanică au fost difuzate luni seară, 21 septembrie, în a șaptea ediție din sezonul 8 al emisiunii.

Philip Clements a venit împreună cu partenerul său, românul Florin Marin, alături de care a gătit o plăcintă de mere în stil englezesc.

Cei doi au încercat să îi impresioneze pe cei trei jurați, Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu, iar preparatul lor i-a ajutat să meargă în etapa următoare la ‘Chefi la cuțite’. Florin Marin este pentru a doua oară când a participat la emisiune. La vremea respectivă, tânărul a venit împreună cu fostul lui iubit, un bărbat din Spania.

De data aceasta, el a participat alături de soțul lui, Philip Clements, și a dezvăluit ce cadouri scumpe obișnuia să primească de la fostul preot.

Florin Marin a rămas cu toată averea bărbatului

‘Am revenit din nou pentru că diva este divă și trebuie să fie publicată peste tot. Fostul meu iubit spaniol m-a întreținut destul de bine. Mi-a făcut foarte multe cadouri. După care m-am despărțit și m-am reîmpăcat cu soțul meu, Philip Clements. Ne-am decis să reîncercăm marea iubire. Banii sunt o calitate pentru mine. Să îi faci sau să îi primești. În prezent, nu mă ocup cu nimic, ca deobicei. Eu mă iubesc pe mine. Banii aduc fericirea.

Nu mai pot de fericire că m-am împăcat cu soțul meu că are pensia mare. Acasă gătesc eu tot timpul. Philip nu prea știe să gătească. Nu îl las să gătească că mi-e frică că îmi dă foc la casă. M-am reîmpăcat cu el pentru că a zis că vrea să îmi mai cumpere o proprietate. Am avut întotdeauna un amant. Eu relații intime nu am avut cu soțul meu pentru că nu s-a putut. Am rămas de acord să avem o relație deschisă’, dezvăluia Florin Marin, la Antena 1.

Relația lor a fost aspru criticată, mai ales din cauza diferenței mari de vârstă. Familia englezului nu a privit vreodată cu ochi buni relația dintre ei.

Presa internațională vehiculează că vicarul englez i-a lăsat moștenire soțului său peste 280.000 de euro.

 

citește și...