De ce a murit fostul cleric Philip Clements! Ce a lăsat în testament. Surpriza uriașă pentru soțul său, Florin Marin

09.06.2020, 22:21
De ce a murit fostul cleric Philip Clements! Ce a lăsat în testament. Surpriza uriașă pentru soțul său, Florin Marin
De ce a murit fostul cleric Philip Clements! Ce a lăsat în testament. Surpriza uriașă pentru soțul său, Florin Marin/ foto: captura video

Fostul cleric britanic, Philip Clements, a decedat pe 31 mai, la vârsta de 82 de ani. El fusese internat la Spitalul Elias din Capitală, după ce a început să se simtă rău. Toată averea acestuia a rămas partenerului său, fotomodelul Florin Marin, originar din comuna Vișina.

Philip Clements și românul au format unul dintre cele mai controversate cupluri. Cei doi s-au căsătorit în urmă cu trei ani. În ultimul an, cuplul locuia la București.

Deși relația lor a fost criticată, fostul vicar nu s-a lăsat intimidat și spunea că oamenii nu ar trebui să-i judece fără să-i cunoască.

Philip Clements și Florin Marin erau căsătoriți

‘Trebuie să fim atenți la cheltuieli, dar viața în România este mai ieftină decât în Anglia, astfel că sunt bani. Putem să ne permitem să mergem la cinema sau la restaurant ocazional’, spunea Philip.

Presa internațională vehiculează că vicarul englez i-a lăsat moștenire soțului său peste 280.000 de euro. Philip Clements a decedat în spital, din cauza restricțiilor impuse pe timpul pandemiei de coronavirus.

‘Sunt distrus. Philip a decedat aseară (duminică, 31 mai). M-au anunțat de la spitalul Elias pe la ora 12 noaptea. Sunt debusolat, îndurerat, nu știu încotro să o iau și ce să fac. Știu doar că îl voi incinera aici’, a declarat Florin Marin pentru Click.ro.

Se pare că acesta a început să se simtă tot mai rău după ce nu și-a mai luat pastilele pentru problemele de inimă.

‘Însă, familia lui Clements a aflat despre aceste probleme abia atunci când fratele său mai mic, Tony Clements, a primit un telefon de la Florin prin care era anunțat că Philips decedase cu 30 de minute mai devreme‘, scrie Daily Mail.

Deși soțul lui Philip s-a arătat dărâmat de veste, fratele vicarului susține contrariul.

Cum a reacționat Florin Marin

‘Mi-a spus că a plâns două zile, însă el m-a sunat chiar în noaptea în care Philip murise și cu siguranță că nu plângea când am vorbit la telefon. Era la 40 de minute după ce fratele meu murise și nu plângea deloc’, a povestit fratele lui Philip Clements.

De asemenea, românul a spus fraților lui Philip că acesta le-a lăsat în testament doar două fotografii de familie.

După decesul fostului preot, Florin Marin a intrat și în posesia unui apartament de 100.000 de lire. Mai mult de atât, el va primi și o pensie lunară de 2.000 de lire până la finalul vieții.

În toți cei cinci ani de relație, Philip Clements a cheltuit o avere cu soțul său, în jur de 500.000 de lire sterline.

Philip Clements a cheltuit enorm cu românul

‘Philip i-a cumpărat totul – haine de firmă, biletele la zborurile România – Anglia și înapoi. A avut un stil de viață scump acest tip, dar apoi pentru el totul a fost gratis. Philip a fost orbit de faptul că un tânăr dorea să stea cu o o persoană ca el.

De ce ar vrea cineva care are 20 de ani să-și dorească pe cineva care merge spre 80 de ani? Nu e nevoie de știință ca să-ți dai seama de ce. Dar nu sunt supărat din cauza banilor. Aș prefera ca fratele meu să fie încă în viață. Ceea ce ne enervează este modul în care a fost tratat’, a declarat Tony Clements, pentru Daily Mail.

Sursa: Daily Mail

citește și...