Florinel de la Vișina, în scandal cu familia soțului decedat! Cât a moștenit după moartea lui Phillip Clements

16.06.2020, 13:35
Florinel de la Vișina, în scandal cu familia soțului decedat! Cât a moștenit după moartea lui Phillip Clements
Florinel de la Vișina, în scandal cu familia soțului decedat! Cât a moștenit după moartea lui Phillip Clemens

Florinel de la Vișina, în vârstă de 27 de ani, a ajuns în centrul atenției după ce s-a căsătorit cu un preot britanic, putred de bogat. De câteva luni bune, tânărul și Phillip Clements locuiau la București. Trăiau boierește din pensia acestuia de circa 2.300 de lire pe lună.

Din păcate, bărbatul de 81 de ani a decedat în urmă cu două săptămâni. Averea, însă, a avut grijă să o treacă pe numele lui Florinel. Acum, tânărul este pus la zid de familia lui Phillip Clements, care l-au numit pe acesta ‘lipitoare’.

Florinel de la Vișina s-a ales cu toată averea lui Phillip Clements

Philip Clements a decedat pe 31 mai la Spitalul Elias din Capitală, în urma unui stop cardio-respirator.

‘Suntem la urgență de azi dimineață (sâmbătă, 30 mai). I s-a făcut rău lui Philip azi noapte și am chemat ambulanța. M-am trezit pe la 2 noaptea și l-am auzit tușind. M-am dus în dormitorul lui ca să văd ce are și făcuse pe el, avea febra 40. Acum este la Elias. El e la Terapie Intensiva, eu sunt pe la porți, că nu mă lasă să intru. Nu știu ce are, nu știu cum se simte. Îmi este frică. Nu știu dacă are coronavirus’, a spus Florinel de la Vișina pentru Click!

Ce mesaj a transmis familiei clericului britanic

După moartea britanicului, Florinel s-a arătat îndurerat, însă va trăi fără nicio grijă până la finalul vieții. El s-a ales cu un apartament de 100.000 de euro în Capitală, o asigurare de viață de 150.000 de lire sterline. Mai mult de atât, va primi o pensie de urmaș în valoare de 2.000 de lire pe lună.

În schimb, fostul preot britanic nu a lăsat nimic familiei sale. Indignat că a fost acuzat pe nedrept, Florin Marin le-a dat replica membrilor familiei lui Philip Clements.

‘Atunci când cineva se căsătorește cu cineva mai în vârstă decât el toată lumea crede că este vorba de bani, dar nu este așa. El m-a numit în testament și sunt căsătorit cu el. Vreau să transmit familiei să-și vadă de treabă și toate cele bune’, a scris tânărul pe Facebook.

citește și...