FOTO / Theo Rose, preocupată de felul în care arată. ”Am început să văd una alta pe corpul meu”

23.05.2022, 17:05
FOTO / Theo Rose, preocupată de felul în care arată. ”Am început să văd una alta pe corpul meu”
FOTO / Theo Rose, preocupată de felul în care arată. ”Am început să văd una alta pe corpul meu”

Cântăreața Theo Rose este extrem de preocupată de felul în care arată. Artista a decis să ia măsuri pentru a avea exact silueta pe care și-o dorește și pentu a fi într-o formă fizică de invidiat. ”Am început să văd una alta pe corpul meu. Atunci când ești mai corpolentă și ai niște celulită, e justificat, că sunt niște kilograme în plus. Dar când ești slabă și se vede celulita pe tine, atunci trebuie să îți faci probleme”, a spus ea.

Theo Rose a mărturisit, pentru ego.ro, că, de ceva vreme, s-a apucat să meargă la sală.Artista își dorește să facă niște îmbunătățiri din punct de vedere fizic.

„Am început să nu mai mizez pe genă. Nu mă duc de nebună la sală. Am început să văd una alta pe corpul meu. Atunci când ești mai corpolentă și ai niște celulită, e justificat, că sunt niște kilograme în plus. Dar când ești slabă și se vede celulita pe tine, atunci trebuie să îți faci probleme. Dacă ți se pleșcăie pielea, nu poți să dai din mână că îți atârnă pielea, atunci iar e o problemă. Nu am vrut să ajung în stadiul ăla”, a explicat Theo Rose.

Theo Rose, preocupată de felul în care arată. ”Un corp am, o viață am. Sunt tânără, acum sunt de făcut lucrurile astea”

„Totuși, sunt și eu artist, mai apar și eu pe colo, pe dincolo, mai arăt un picior, un braț. Se uită lumea la mine și mă vede numai atârnată, cocârjată. Mai sunt și slabă și mică, ce Doamne iartă-mă fac? Nu pot să stau dărâmată”, a mai spus Theo Rose pentru sursa citată anterior.

„Vreau să îmi dau interesul. Un corp am, o viață am. Sunt tânără, acum sunt de făcut lucrurile astea. Nu yoga, pilates, din astea în alte limbi. Nu pot să fac yoga, meditații, pentru că nu îmi stă mintea în loc, eu mă gândesc la 30 de lucruri. Mă duc la aparate. Nu te gândi că mă duc și fac cu greutăți mari. Are grijă antrenorul să nu îmi dea mai mult decât pot să duc. Adică fac acolo de bun-simț astfel încât să fiu tonifiată”, a explicat cântăreața.

Theo Rose se iubește cu nepotul lui Nea Mărin

Theo Rose și nepotul lui Nea Mărin, Alex, formează un cuplu de mai bine de patru ani.

Întrebată dacă a fost cerută de soție, Theo Rose a răspuns: ”Alex e la muncă… da nici nu visez la chestia asta. Se întâmplă lucruri în viața mea, nu știu dacă asta m-ar face fericită acum. Suntem bine, viețile noastre personale, profesionale sunt OK, nu stau acum să-mi fac planuri, că n-am timp. Dacă o fi o perioadă în care să meargă așa și așa cu muzica, o să zic hai să mai facem și noi un eveniment”.

citește și...