FOTO / Theo Rose, în cea mai provocatoare ținută. Cătălin Măruță a reacționat instant

10.10.2021, 10:33
FOTO / Theo Rose, în cea mai provocatoare ținută. Cătălin Măruță a reacționat instant
FOTO / Theo Rose, în cea mai provocatoare ținută. Cătălin Măruță a reacționat instant

Cântăreața Rheo Rose a avut o apariție mai mult decât provocatoare. Aceasta a ales pentru participarea la un eveniment monden o rochie cu decupaje, pe sub care se pare că nu a purtat lenjerie intimă. Imaginea postată de artistă pe conturile sale de socializare a atras numeroase comentarii din partea internauților.

Theo Rose a participat zilele trecute la un eveniment monden. Pentru gala respectivă, Theo Rose a ales să poarte o rochie provocatoare, de culoare neagră, mulată, cu spatele gol și cu decupaje pe o parte. Se pare că pe sub ținuta respectivă, artista nu a avut lenjerie intimă.  ”Cam doamnă azi? La Gala Performantei si Excelentei”, a notat vedeta în dreptul fotografiei postate pe o rețea de socializare.

Printre cei care au comentat la postarea lui Teho Rose s-a aflat și prezentatorul de televiziune Cătălin Măruță. ”Sper asta să fie ținuta la următoarea emisiune”, i-a transmis Măruță cântăreței. Theo Rose a răspuns: ”Promit să te surprind”.

Theo Rose, în cea mai provocatoare ținută. Ce mesaje i-au transmis internauții

Apariția lui Theo Rose a stârnit numeroase reacții în mediul online.

”Superbă”, ”Chiloții erau la uscat?”, ”Ești țeapănă ru”, ”Cam goală”, ”Cam vulgar. O fi ea frumoasa și inteligenta și scumpa nu stiu unde,dar ieftină de tot la gust”, ”Ești perfectă! Ești o frumusețe de fată!”, ”Când ai de toate, dar nu ai bani de chiloți”, ”Bravo fetiță!!! Nu contează dacă ai sau nu chiloți”, ”perfectă și adorabilă”, ”Ai o voce extraordinara, ești frumoasă, talentata, dar crede-mă asta nu este ținută de doamnă”, ”Esti superba, draga mea! Desi porti o rochie destul de decupata, nu esti vulgara absolut deloc, cum am vazut ca se poarta la vedete”, ”Sexy”, sunt doar câteva dintre mesajele primite de Theo Rose de la internauți.

Theo Rose se iubește cu nepotul lui Nea Mărin

Theo Rose și nepotul lui Nea Mărin, Alex, formează un cuplu de mai bine de patru ani.

Întrebată dacă a fost cerută de soție, Theo Rose a răspuns: ”Alex e la muncă… da nici nu visez la chestia asta. Se întâmplă lucruri în viața mea, nu știu dacă asta m-ar face fericită acum. Suntem bine, viețile noastre personale, profesionale sunt OK, nu stau acum să-mi fac planuri, că n-am timp. Dacă o fi o perioadă în care să meargă așa și așa cu muzica, o să zic hai să mai facem și noi un eveniment”.

citește și...