Delia, apariție de infarct. Ținuta provocatoare care i-a scos în evidență formele

18.08.2021, 13:38
Delia, apariție de infarct. Ținuta provocatoare care i-a scos în evidență formele

Cântăreața Delia, în vârstă de 39 de ani, și-a surprins admiratorii din online cu o fotografie în care apare într-o ținută provocatoare. Ținuta respectivă i-a scos în evidență atuurile fizice.  Postarea cu apariția de infarct a Delieia atras imediat atenția internauților, care i-au transmis artistei numeroase comentarii.

Delia a stârniut un val de reacții după ce a postat, pe contul său de Instagram, o fotografie în care apare într-o ținută sexy.

Artista poartă un top negru, larg, cu mânecă scurtă și o pereche de jeanși scurți. Topul decupat în partea de jos îi lasă la vedere o parte din bust și abdomenul perfect.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Delia (@delia)

Delia, apariție de infarct. Au curs mesajele de la inteernauți

Postarea Deliei a adunat peste 46.000 de like-uri pe Instagram în doar câteva ore. De asemenea, internauții i-au transmis numeroase mesaje vedetei.

”Superbă”, ”Nu și tu”, ”Bestială ești, Delia”, ”de când ai apărut ai avut un farmec aparte”, ”Pictorial adevărat și sexy… bravo, ești tare de libertină”, ”perfectă”, ”Ce mult îmi placi! Ești aparte”, ”vai!!!!”, ”La câtă mâncare bagi in tine și să arăți așa ferească Dumnezeu!!”, ”Buuuuuna raaaau!!!!!! Cred ca e cea mai buna gagica din industrie! Si cea mai talentata!!”, ”Perfectă”, ”Senzuală”, ”Arăți bestial”, ”Superbă și sexy”, i-au transmis deliei cei care o urmăresc în mediul online.

Delia este căsătorită cu Răzvan Munteanu

Delia Matache este una dintre cele mai de succes artiste de pe scena muzicală din România. Delia şi-a început cariera muzicală în 1999, cu trupa N&D. În perioada 1999-2003, când a făcut parte din formația N&D, a scos 4 albume, astfel cunoscând succesul la nivel național.După anul 2003, în cariera solo, Delia a mai lansat numeroase albume. De-a lungul anilor, Delia a participat la diverse emisiuni de televiziune. În ultimii ani, Delia a fost  jurat în cadrul „X Factor” și ”iUmor”, emisiuni difuzate de postul de televiziune Antena 1. În plan personal,  Delia formează un cuplu cu Răzvan Munteanu, care îi este și manager, de zece ani, iar de opt ani sunt căsătoriți. Cei doi nu au copii.

Delia a dat detalii într-un interviu despre partenerul ei de viață. „E din alt material, e pe științe exacte. Ne completăm firesc, chiar dacă sună a clișeu. E o parte creativă, care sunt eu, și una cu calcule. Cel mai mult m-a ajutat faptul că am avut încredere și intuiția… eu să îmi dau seama că el are potențial pentru așa ceva, că atunci când ne-am cunoscut el nu făcea asta. Ușor-ușor am început să-mi dau seama că este extrem de talentat în treaba asta, în multe direcții. La un moment dat e un haos, nu înțeleg cum poate să țină pasul cu tot ce vrea să fac”, a afirmat ea. „Este extrem de calm și de calculat și știe foarte multă informație, foarte multă istorie, nu există ceva să nu scrie, este incredibil. I-am zis hai să fim o echipă cumva, că în tine chiar am încredere. Suntem o familie și de aici… ”, a completat vedeta

citește și...