FOTO. Tania Budi este neschimbată la 53 de ani. Cum arată fosta lui Dan Bittman acum

28.11.2021, 19:51

Tania Budi, cunoscută pentru că a fost una dintre marile iubiri ale lui Cătălin Botezatu, este neschimbată la 53 de ani. Vedeta demonstrează de fiecare dată că arată fără cusur la vârsta pe care o poartă cu mândrie.

Tania Budi pare să fi descoperit secretul tinereții veșnice.  Vedeta arată incredibil în timp ce și-a arătat aspectul natural uimitor pe rețelele de socializare.

Fosta lui Dan Bittman se mândrește cu un trup perfect, de invidiat chiar și în rândul adolescentelor.

Secretul Taniei Budi

La vârsta de 53 de ani, Tania Budi pozează fără nicio problema în costum de baie.

Tania nu își arată deloc vârsta. Cum a reuști să se păstreze atât de bine?

„Mă simt undeva în jurul vârstei de 30 de ani”, a punctat fosta prezentatoare TV. Cum reușește să arate și să se simtă bine în pielea ei, ne-a spus chiar ea. Nu face eforturi colosale pentru silueta perfectă, dar are grijă la anumite aspecte importante, multe dintre ele referindu-se la propriul psihic: „E vorba despre modul de gândire, spiritul pe care îl ai și pe care îl lucrezi cu timpul, contează într-o mare măsură iubirea de sine, e foarte important să ai grijă de tine și pe din afară, și pe dinăuntru”.

Tania Budi, după ce și-a făcut prima operație estetică la 53 de ani

„Ajunsesem într-o situație care mă deranja destul de mult: pielea de deasupra ochilor și de la nivelul pleoapelor crescuse în exces și forma pliuri care coborau până peste gene. Acest lucru punea greutate pe pleoape și crea un efect estetic neplăcut: ochii păreau mici, arătam mereu ca și cum abia m-aș fi trezit din somn. În plus, afectează chiar și vederea periferică și nu mai poți aplica nici fardurile corect.

Este neplăcut să te privești în oglindă și să pari mereu obosită, deși, în realitate, abia ce te-ai odihnit. L-am întrebat pe medicul meu estetician Iancu Morad ce e de făcut, care este cea mai sigură intervenție și mi-a recomandat blefaroplastia, operația pentru care este foarte apreciat. Am înțeles ce presupune, că nu este dureroasă și nici nu necesită perioadă lungă de recuperare și am zis da! Au trecut câteva săptămâni de la intervenție și este totul minunat”, a declarat Tania Budi pentru click.ro.

Tania Budi deține o afacere în Constanța. De-a lungul timpului, ea a avut câțiva iubiți celebri din showbiz, printre cei mai importanți numărându-se: Cătălin Botezatu, Lucian Viziru, Dan Bittman sau Adrian Cristea.

citește și...