Ce intervenție estetică și-a făcut Tania Budi. ”Ajunsesem într-o situație care mă deranja destul de mult”

13.04.2021, 16:13
Ce intervenție estetică și-a făcut Tania Budi. ”Ajunsesem într-o situație care mă deranja destul de mult”
Ce intervenție estetică și-a făcut Tania Budi. ”Ajunsesem într-o situație care mă deranja destul de mult”

Tania Budi a apelat la o intervenție estetică. Vedeta a explicat care a fost motivul pentru care s-a lăsat pe mâna esteticianului.

Tania Budi și-a făcut prima intervenție estetică la vârsta de 53 de ani. Până acum, vedeta a apelat la doar la tratamente non-invazive sau minim invazive. De data aceasta, Tania Budi a apelat la o blefaroplastie, relatează click.ro. Este vorba despre o intervenție la nivelul ochilor pe care vedeta a făcut-o în urmă cu două luni.

„Ajunsesem într-o situație care mă deranja destul de mult: pielea de deasupra ochilor și de la nivelul pleoapelor crescuse în exces și forma pliuri care coborau până peste gene. Acest lucru punea greutate pe pleoape și crea un efect estetic neplăcut: ochii păreau mici, arătam mereu ca și cum abia m-aș fi trezit din somn. În plus, afectează chiar și vederea periferică și nu mai poți aplica nici fardurile corect. Este neplăcut să te privești în oglindă și să pari mereu obosită, deși, în realitate, abia ce te-ai odihnit. L-am întrebat pe medicul meu estetician Iancu Morad ce e de făcut, care este cea mai sigură intervenție și mi-a recomandat blefaroplastia, operația pentru care este foarte apreciat. Am înțeles ce presupune, că nu este dureroasă și nici nu necesită perioadă lungă de recuperare și am zis da! Au trecut câteva săptămâni de la intervenție și este totul minunat”, a explicat Tania Budi pentu sursa mai sus-menționată.

Cum se menține în formă Tania Budi

Tania Budi impresionează la fiecare apariție a sa. Blonda atrage imediat atenția cu frumusețea sa. Are 53 de ani, dar nu-și arată nici pe departe vârsta din buletin. Vedeta a explicat, pentru revista Viva, cum se menține în formă și care sunt trucurile ei de îngrijire.

”În afară de gene, există un stil de viață ponderat, aproape sănătos și există la fel de multă grijă pentru interior, cât și pentru exterior. În ultimii 30 de ani am învățat să mă fardez natural și corect, am învățat să zâmbesc din ce în ce mai inteligent, lucruri care mă determină să mă plac azi mult mai tare decât mă plăceam cu 30 de ani sau cu 3 ani în urmă. Grija interioară, cred totuși, că e mult mai importantă decât cea exterioară, pentru că se vede pe mimică, pe cum articulezi cuvintele. Dar și îngrijirea fizică e foarte necesară. O crema bună, un botox mic (lumea nu prea știe ce înseamnă, crede că se bagă în buze), o piele radiantă, un zâmbet perfect sunt plusuri ale oricărei personalități complexe feminine”, a declarat Tania Budi.

”Fac sport. Alerg cel puțin un km pe zi în aer curat, fac electro stimulare cu un costum ems, de două ori pe săptămână. Și niște pilates. Cam atât”, a adăugat ea.

citește și...