Ce spune Tania Budi despre relațiile ei. ”Am avut o teamă de căsătorie”

29.12.2020, 16:16
Ce spune Tania Budi despre relațiile ei. ”Am avut o teamă de căsătorie”
Ce spune Tania Budi despre relațiile ei. ”Am avut o teamă de căsătorie”

Tania Budi a făcut dezvăluiri din viața sa sentimentală. Aceasta a mărturisit că s-a temut de căsătorie.

Tania Budi a fost dintotdeauna o femeie foarte curtată de bărbați. De-a lungul anilor, aceasta a avut relații cu bărbați celebri din România, însă nu a ajuns niciodată la altar. Într-un interviu pe care l-a acordat pentru postul de televiziune Antena Stars, Tania Budi a vorbit despre viața sa sentimentală și despre căsătorie.

„Îmi place să stau mult cu mine însămi, îl consider un viciu. Relațiile mi s-au părut mereu foarte grele. Trebuie să ții cont și de celălalt, dacă ai un respect pentru tine și pentru celălalt. În toate relațiile serioase pe care le-am avut s-a pus problema căsătoriei, dar nu am ajuns acolo niciodată, ba am făcut eu sau partenerul un pas în spate. Dacă simțeam că nu ne mai înțelegem cum trebuie, atunci a fost mai bună o despărțire după niște ani. Am avut o teamă de căsătorie. Acum nu mai iau în considerare. Nu pot să spun că nu îmi doresc sau că îmi doresc. Cred că am un algoritm al meu. Mă încarc, iar mi se pare minunat să fii puțin îndrăgostit, iar obosesc. Eu sunt fericită așa”, a declarat vedeta.

Ce spune Tani Budi despre operațiile estetice

În cadrul aceluiași interviu, Tani Budi a făcut declarații și despre operațiile estetice.

Tania Budi a recunoscut că a trecut pragul medicului estetician, însă doar pentru mici intervenții non-invazive.

„Nu am operații estetice. Am grijă de prospețimea tenului. Am intervenții non-invazive. Mă ajută și natura pentru că 90% este gena. Pe lângă asta am grijă și de alimentație, dar nu mă duc la extreme”, a afirmat vedeta, potrivit sursei mai sus-menționate.

citește și...