FOTO. Supermodelul Elle Macpherson, în vârstă de 57 de ani, arată senzațională. Care sunt secretele ei de frumuseţe

11.05.2022, 20:32

Este greu să nu furi toate privirile pe Instagram când „sex-appelul” este literalmente impregnat în numele tău. Macpherson, în vârstă de 57 de ani, își arată picioarele tonifiate, abdomenul suplu care le incanta privirile celor peste 584.000 de urmăritori online ai ei – și care iubesc fiecare centimetru al supermodelului.

Pe lângă Cindy Crawford, Claudia Schiffer, Naomi Campbell sau Helena Christensen, care sunt fabuloase şi trecute de 50 de ani, nici Elle Macpherson nu se lasă mai prejos.

Supranumită „The Body” în 1989, uimitoarea australiană este încă la înălțimea numelui ei, având grijă de corpul ei cu produse de la compania ei de wellness pe bază de plante, WelleCo.

Fostul supermodel, la vârstă de 57 de ani

Există multe actrițe care au început să lucreze în modeling și apoi au trecut la actorie, iar Macpherson este una care a jucat și ca actriță pe ecranele de argint. Pe lângă modeling, Elle a avut și o carieră de actorie de succes încă din anii 90, după ce a jucat în Alice, Sirens, Batman și Robin, serialul Friends, printre altele.

Elle a postat recent o fotografie cu ea într-un costum de baie negru, arătându-și picioarele lungi și subțiri în timp ce își ascunde sânii.

Care sunt secretele ei de frumuseţe

În primul rând, Elle Macpherson a explicat că acordă foarte multă atenţie interiorului. ”Rutina mea este una de sănătate, sunt convinsă că aşa cum suntem pe interior se vede în exterior.”, a spus diva pentru Vogue. De aceea, vital pentru ea este să îşi îngrijească microbiomul. Spune că sănătatea intestinală este foarte importantă şi în felul acesta ştii că vor funcţiona vitaminele şi suplimentele. Cum reuşeşte Elle să aibă nişte intestine curate şi sănătoase? În primul rând, are o regulă de la care nu se abate. În fiecare dimineaţă, bea apă caldă cu lămâie. Aceste este elixirul care îi face bine, care o ajută să se simtă minunat. Apoi, consumă ceai matcha, un ceai cu puternice proprietăţi antioxidante. ”Uneori, dacă simt că am inflamaţii în corp, adaug în lichidele acestea şi un capac cu oţet de mere.”, a dezvăluit Macpherson

Fotomodelul are o sticlă specială din care bea apă, o sticlă ce are în interiorul său un cristal.

De asemenea, starul consumă o dietă alcalină şi recomandă femeilor să facă abuz de legume şi să stea cât mai departe de cereale şi zahăr, dacă vor să arate ca ea şi după 55 de ani.

citește și...