Brigitte Pastramă spune tot despre familia sa. ”Noi ce iubim cu pasiune și ne certăm cu pasiune”

25.08.2020, 11:09
Brigitte Pastramă spune tot despre familia sa. ”Noi ce iubim cu pasiune și ne certăm cu pasiune”
Brigitte Pastramă spune tot despre familia sa. ”Noi ce iubim cu pasiune și ne crtăm cu pasiune”

Brigitte Pastramă a vorbit despre familia sa. Vedeta a făcut declarații la un p-ost de televiziune.

De-a lungul anilor, Brigitte Pastramă a fost implicată în tot felul de scandaluri în ceea ce privește familia sa. La Antena 1, vedeta a făcut câteva declarații despre viața sa de familie. Bruneta a afirmat că toate lucrurile care se petrec în familia sa sunt trăiete la intensitate maximă.

”Avem o familie foarte frumoasă și o familie ca toate famiile din România, doar că la noi în casă lucrurile se trăiesc foarte pasional, amândoi suntem foarte implicați în ceea ce înseamnă familie. (…) Noi ne iubim cu pasiune și ne certăm cu pasiune”, a mărturisit Brigitte Pastramă la emisiunea ”Acces Direct, de la Antena 1, citată de spynews.ro.

Brigitte și Florin Pastramă, propriul reality-show la Antena Stars

În curând, Brigitte și Florin Pastramă vor apărea într-un reality-show la postul de televiziune Antena Stars.

Bruneta a fost cea care a dat vestea, de curând,  pe contul ei de pe un site de socializare.

”Pentru că am primit atât de multe întrebări de la voi despre ce se întâmplă de fapt în familia noastră, despre adevărul din spatele declarațiilor fiului meu Robert, dar și demascarea sursei videourilor denigrante din shaormerie, vă dau un pont:

În curând va începe pe Antena Stars cel mai pe bune reality-show: Brigitte și Pastramă-un reality show despre toate lucrurile ascunse din viață noastră de cuplu, de familie, cu toate urcușurile și coborâșurile ei. Vă iubim și vă așteptăm să ne urmăriți❤️”, a anunțat bruneta în mediul online.

Show-ul cu Brigitte și Florin Pastramîă de la postul de televiziune Antena Stars va începe în data de 31 august și va fi difuzat de luni până joi de la ora 18:45. Cei doi soți abia așteaptă ca telespectatorii să le vadă viața de familie și clipele savuroase din fiecare zi.

citește și...