FOTO / Carmen Grebenișan, în costum de baie. ”Fundițele alea tatuate te-au stricat”

03.09.2020, 13:42
FOTO / Carmen Grebenișan, în costum de baie. ”Fundițele alea tatuate te-au stricat”
FOTO / Carmen Grebenișan, în costum de baie. ”Fundițele alea tatuate te-au stricat”

Carmen Grebenisaș a realizat o ședință foto în natură, în costum de baie. Imediat ce a făcut fotografiile publice au apărut și comentariile.

Carmen Grebenișan este o apariție care nu are să treacă mneobservată, indiferent unde merge și ce face. Tânăra a realizat zilele acestea o ședință foto în natură, îmbrăcată într-un costum de baie din două piese și încălțată cu o pereche de botine.

Vedeta arată foarte bine și are o siluetăfără reproș. Cu toate acestea, fanii care au văzut imaginile i-au atras imediat atenția asupra unor detalii.

”Fundițele alea tatuate te-au stricat”, ”Fundițele alea tatuate au stricat peisajul”, ”Nu ți-e cald cu cizmoaiele alea?”, ”Și tu, maximă inspirație cu tatuajele fundiță”, ”Ne-am lămurit și cu tine”, ”Ai vrea tu să ai picioare așa lungi!”, ”Doamne, când te văd cum arăți… nu te mai suport!” Glumesc. Ești foarte frumoasă, îmi place maxim noua culoare a părului. Ești cea mai bună”, ”Silicoane, erai mult mai frumoasă și fără…”, ”Ești un vis frumos”, ”Vai, ești toată numai picioare”, sunt mesajele primite de Carmen Grebenișan.

A participat la ”Asia Express”

Carmen Grebenisan a participat în cel de-al treilea sezon al emisiunii ”Asia Express”, de la Antena 1, competiție care a fost căștigată de chef Sorin Bontea și Răzvan Fodor. Carmen Grebenișan a făcut echipă cu buna ei prietenă, Al.ina Ceușan, cele două formând una dintre cele mai competitive echipe din concurs.

Are un nou iubit de la începutul acestui an

Carmen Grebenișan a rămas fără iubit după emisiunea ”Asia Express”. Însă la scurt timp, blonda a început o nouă relație, cu un tânăr care este mai mic decât ea și este farmacist.

“Suntem din februarie împreună. Am nevoie de confortul ăsta, să știu că am o persoană lângă mine. Lucrurile au avansat într-un mod destul de alert”, a explicat Carmen Grebenișan.

Carmen Grebenișan a spus că l-a cunoscut pe actualul ei iubit încă de cânnd avea o relație cu fostul ei partener.

”Noi ne-am cunoscut în timp ce eu eram cu fostul meu prieten. Nu a fost dragoste la prima vedere. Am fost amici timp de trei ani. Am fost compatibili la nivel amical. Ne-am înteles foarte bine și ne-am apropiat după. Am empatizat și s-au întâmplat alte lucruri”, a dezvăluit Carmen Grebenișan.

citește și...