FOTO. Cele mai sexy femei din topul FHM 2002. De la vedete implicate în culte sexuale, cu sâni uriași sau devenite extrem de bogate

21.08.2022, 18:58

În urmă cu 20 de ani, lista celor mai sexy femei din lume întocmită de FHM era alcătuită din vedete sportive, modele glamour, cântărețe pop și actrițe. Dar unde sunt acum cele 10 norocoase? FHM a încetat să mai publice în 2016, iar ultimul sondaj a avut loc în 2017. Aici, aruncăm o privire la vedetele incluse în top 10 în 2002 și ce s-a ales de ele.

În urmă cu 20 de ani, a ajunge în topul FHM al celor mai sexy femei din lume era ceva important.

Femeile ale căror nume și cariere au fost construite pe imaginea lor plină de farmec au ajuns în paginile prestigioasei reviste glossy.

Includerea în topul FHM le-a sporit faima și averea celor mai sexy femei din lume

În fiecare an, revista nr. 1 pentru bărbați publica sondajul său anual al celor mai sexy 100 de femei din lume.

Includerea în această listă era o recunoaștere și a sporit faima și averea actrițelor, modelelor și vedetelor de televiziune care au fost incluse.

FHM a încetat să mai publice în 2016

Printre cele care au apărut în sondaj de-a lungul anilor se numără Holly Willoughby, Kelly Brook, Michelle Keegan, Claudia Schiffer și Louise Redknapp.

Membrii publicului au ales câștigătorii și în fiecare an milioane de oameni au votat pentru cea mai sexy femeie.

Din păcate, FHM a încetat să mai publice în 2016, iar ultimul sondaj a avut loc în 2017.
Dar există acum zvonuri potrivit cărora FHM va reveni pe piață, ceea ce înseamnă că lista anuală a celor mai sexy femei ar putea fi, de asemenea, reînviată.

Cine a fost în top 10 în 2002 și ce s-a ales de vedetele inclus pe listă

1. Anna Kournikova

Jucătoarea de tenis Anna Kournikova avea doar 21 de ani când a ajuns în fruntea sondajului FHM, în 2002.

Uimitoarea blondă de 1,70 m nu a reușit niciodată să câștige un titlu la simplu în lumea tenisului, dar a devenit totuși una dintre cele mai cunoscute jucătoare din acest sport.

Anna Kournikova, în 2022

În afara terenului, ea câștiga milioane de dolari prin contracte de sponsorizare și apariții în mass-media, în mare parte datorită aspectului său de model. și statutului de celebritate.
S-a retras din tenis în 2003, în urma unor probleme la spate, iar acum locuiește în Miami, Florida, la vârsta de 41 de ani.

Pe lângă faptul că joacă ocazional câte un meci de tenis promoțional, ea lucrează la televiziune, inclusiv ca antrenor pentru The Biggest Loser și, de asemenea, are apariții caritabile.

Anna Kournikova, în 2022

Are o relație cu cu cântărețul Enrique Iglesias de peste 20 de ani, iar cuplul are trei copii – gemeni în vârstă de patru ani și o fiică în vârstă de doi ani.

2. Rachel Stevens

Din punct de vedere profesional, s-a orientat spre reality TV, ajungând pe locul patru în Strictly Come Dancing în 2008, a apărut în emisiunea Celebrity Masterchef și, de asemenea, a participat la Dancing on Ice în 2022.

Rachel Stevens, în 2002

În viața personală, s-a căsătorit cu Alex Bourne în 2009, iar cuplul are două fiice de 12 și 8 ani.

Dar în iulie 2022 Rachel, acum în vârstă de 44 de ani, a anunțat prin intermediul Instagram că ea și Alex se despart.

Rachel Stevens, în 2022

 

3. Britney Spears

Ce 20 de ani plini de evenimente a trăit Britney Spears, care a făcut celebrul hit Baby One More Time și I’m a Slave 4 U, și care rareori a ieșit de pe prima pagină a ziarelor.

În urma unor probleme foarte mediatizate de sănătate mintală și de dependență de droguri, în 2008 Britney a fost plasată sub tutela tatălui ei, Jamie Spears, și a avocaților, care au preluat controlul complet asupra vieții și a tuturor bunurilor sale.

În ciuda restricțiilor, Britney a continuat să facă muzică și să cânte în turnee și concerte de mare succes.

În 2021, Britney a luptat pentru a fi eliberată de tutela și acum plănuiește o carte de dezvăluiri, precum și noi contracte de înregistrări și concerte.

Ea a fost căsătorită de două ori și are doi fii, iar anul acesta, la vârsta de 40 de ani, s-a căsătorit cu cel de-al treilea soț, Sam Asghari.

4. Jennifer Lopez

Jennifer Lopez, cunoscută și sub numele de J-Lo, era deja o actriță, cântăreață și dansatoare consacrată atunci când a câștigat premiul FHM, la vârsta de 33 de ani, dar ulterior cariera ei a mers din ce în ce mai bine.

Pe lângă rolurile de cântăreață și actriță, a fost și jurat la American Idol, ceea ce i-a asigurat, de asemenea, contracte profitabile cu mai multe companii care îi promovau produsele, precum și rezidențe în Las Vegas.
Toată munca și succesul ei i-au adus un loc în lista celor mai influenți 100 de oameni din lume întocmită de Time în 2018.

Acum, în vârstă de 53 de ani, a fost căsătorită de trei ori și are doi copii.

În iulie 2022 s-a căsătorit cu actorul hollywoodian Ben Affleck, cu care avusese o relație serioasă cu câțiva ani înainte. Judecând după imaginile recente, cei doi porumbei se bucură din plin de viața de cuplu.

5. Kelly Brook

O mare favorită a cititorilor revistei FHM și a altor reviste pentru bărbați, Kelly Brook a fost în mod constant pe prima pagină a ziarelor în ultimii 20 de ani.

Modelul, actrița și personalitatea mediatică, cu o siluetă curbată, a menținut-o ca sex-simbol timp de mulți ani, iar în 2005 a ocupat primul loc în topul FHM al celor mai sexy femei din lume.

Kelly Brook, în 2002

Pe lângă activitatea de modeling – inclusiv un calendar de succes – Kelly a apărut și la Strictly Come Dancing, a fost jurat la Britain’s Got Talent, Celebrity Juice și The Masked Dancer.

Viața ei amoroasă a făcut ca ea să rămână pe prima pagină a ziarelor, printre iubiții ei celebri numărându-se Billy Zane, Jason Statham și jucătorul de rugby Thom Evans.

Kelly Brook, în 2002

În prezent, în vârstă de 42 de ani, este ambasadoarea mărcii SlimFast, după ce a vorbit public despre luptele sale cu creșterea în greutate. Ea a povestit cum sânii ei uriași de 34FF i-au provocat dureri de spate paralizante atunci când s-a îngrășat.

Este, de asemenea, una dintre principalele prezentatoare ale postului de radio Heart.

În iulie 2022 s-a căsătorit cu iubitul ei de mult timp, Jeremy Parisi, în Italia.

Kelly Brook, în 2022

6. Kylie Minogue

Cântăreața și actrița de talie mică Kylie Minogue a devenit celebră în serialul australian Neighbours și apoi a avut o carieră pop de mare succes.

Printre hiturile sale se numără I Should Be So Lucky, The Loco-Motion, Spinning Around și Better The Devil You Know.

Kylie Minogue, în 2002

Dar tragedia a lovit în 2005, când a fost diagnosticată cu cancer la sân în timp ce se afla într-un turneu mondial, pe care a fost nevoită să îl abandoneze în timp ce urma un tratament.

Ea a reușit să învingă cancerul, iar în prezent face campanii și strânge fonduri pentru diverse organizații de caritate pentru cancer.

În vârstă de 54 de ani, ea continuă să înregistreze albume și să plece în turnee.

Kylie Minogue, în 2022

În ciuda faptului că a avut multe relații amoroase de profil înalt, ea nu s-a căsătorit niciodată, iar în prezent are o relație cu directorul de creație al revistei britanice GQ, Paul Solomons, din 2018, iar acum locuiește în Australia, țara sa natală.

7. Carmen Electra

Actriță, model, cântăreață și personalitate media americană Carmen Electra a devenit celebră datorită aparițiilor sale de succes în modelling glamour – inclusiv apariții frecvente în Playboy.

Activitatea ei în Playboy i-a asigurat un rol de salvamar sexy în serialul cult Baywatch și a apărut, de asemenea, în mai multe filme de la Hollywood, inclusiv în franciza Scary Movie, Meet the Spartans și Epic Movie.

Carmen Electra fotografiată în 2002

Carmen a continuat să fie juriu invitat la emisiunea americană So You Think You Can Dance , precum și la Britain’s Got Talent.

În 2022 s-a alăturat forumului OnlyFans, spunând că acesta i-a oferit “oportunitatea de a fi propriul meu șef”.

Carmen Electra fotografiată în 2022

Ea a fost căsătorită de două ori – inclusiv o nuntă de scurtă durată în Las Vegas cu starul NBA Denis Rodman – și este în prezent singură.

8. Holly Valance

Când a intrat în top 10, Holly Valance era o vedetă din serialul australian Neighbours, în care juca rolul lui Flick Scully.

După succesul de la televiziune, ea și-a lansat o carieră de succes în muzica pop, obținând un single de succes cu piesa molipsitoare Kiss Kiss Kiss.

Apoi a continuat să aibă succes în topuri cu Down Boy și Naughty Girl.

Până în 2002, a lucrat și ca model și a avut roluri în câteva filme și seriale de la Hollywood, inclusiv CSI: Miami și Entourage.

Holly s-a mutat în Marea Britanie în 2009, unde continuă să lucreze la televiziune și în alte domenii, iar acum are 39 de ani.

În 2012 s-a căsătorit cu Nick Candy, un dezvoltator imobiliar multimilionar aflat pe Sunday Times Rich List, miliardar, iar cuplul are două fiice în vârstă de nouă și cinci ani.

9. Shakira

Acum în vârstă de 45 de ani, cântăreața columbiană Shakira a devenit celebră în Marea Britanie cu hitul său Hips Don’t Lie, care a ajuns pe primul loc în topul celor mai bune single-uri.

Ea s-a bucurat de o carieră muzicală de excepție, vânzând peste 80 de milioane de discuri, ceea ce o face una dintre cele mai bine vândute artiste muzicale din toate timpurile.

Shakira a devenit un sex-simbol datorită dansului său picant și a costumelor sumare din videoclipurile sale muzicale.

Shakira, fotografiată în 2002

De atunci, ea s-a aventurat în alte afaceri și industrii, inclusiv în actorie, lansându-și propriul parfum și jocuri video.

În decembrie anul trecut a fost anunțată că va deveni producător executiv pentru competiția de dans de la NBC, Dancing with Myself.

Deși nu s-a căsătorit niciodată, a avut doi copii și două relații de lungă durată.

Cea mai recentă a fost cu fotbalistul spaniol Gerard Pique, iar cuplul a anunțat în 2022 că se separă după 12 ani de relație.

Shakira participă la Festivalul de Film de la Cannes în 2022

10. Kristin Kreuk

Actrița canadiană Kristin Kreuk a devenit celebră în mini-serialele TV Edgemont și Smallville.

După ce aceste seriale s-au încheiat, ea a continuat să joace în alte producții, printre care “Frumoasa și bestia” și “The Burden of Truth”.
De asemenea, a obținut roluri în filme, printre care Ecstasy, de Irvine Welsh, și Space Milkshake.

Kritin Kreuk a devenit celebră în Smallville

Cu toate acestea, la vârsta de doar 23 de ani, s-a implicat fără să vrea într-un cult sexual când s-a alăturat NXIVM, crezând că este un grup de auto-ajutorare pentru a-și învinge timiditatea.

A fost acuzată că l-a ajutat pe fondatorul cultului să recruteze alte tinere în grup – lucru pe care Kreuk l-a negat cu tărie.

Acum, în vârstă de 39 de ani, ea locuiește în Canada și își continuă activitatea de actriță. Nu se știe nimic despre viața ei personală.

 

 

citește și...