Demi Moore spune totul despre cum a devenit bunică la 60 de ani: “O bunică nebună, nebună și sexy”

23.12.2022, 15:30

Demi Moore și-a asigurat următorul rol: bunica. Actrița în vârstă de 60 de ani a postat o fotografie de la o programare la medic pentru fiica sa Rumer Willis, care tocmai și-a anunțat sarcina cu iubitul Derek Richard Thomas. Acesta va fi primul nepot pentru Moore. “Sunt atât de recunoscătoare pentru incredibila mea descendență de femei din familia mea”

Willis are în mod clar sprijinul familiei sale. În timp ce și-a arătat burtica, surorile ei Tallulah și Scout, precum și câinele lui Moore, Pilaf, i-au fost alături.

Alături de fotografia de familie, Moore a scris: “Îl salutăm pe micuțul pișcotar!!! Bucuros pentru tine, scumpa mea Rumer. Este o onoare să fiu martoră la călătoria ta spre maternitate și abia aștept să întâmpin acest bebeluș pe lume!”.

“Sunt atât de recunoscătoare”

Actrița în vârstă de 34 de ani a comentat la postarea mamei sale, mulțumindu-i pentru sprijin. “Sunt atât de recunoscătoare pentru incredibila mea descendență de femei din familia mea. Vă iubesc pe toate atât de mult. Acest copil este atât de norocos să vă aibă”, a scris ea înainte de a adăuga separat: “De asemenea, shoutout pentru Pilaf, nu am putea face asta fără tine”, cu referire la cățelușul lui Moore.

Un aflux de comentarii pline de bucurie au fost împărtășite la postarea lui Moore, inclusiv colega lui Moore din “Now and Then”, Rita Wilson.

“Sunt atât de fericită! Va fi o mamă grozavă”

Aceasta a scris: “Sunt atât de fericită pentru Rumer! Va fi o mamă grozavă”.

Luni, Willis a postat pe propria rețea de socializare, împărtășind o colecție de fotografii cu Thomas legănându-i burta.

Atât Tallulah și Scout, cât și Moore, au repostat vestea fericită. Toate cele trei femei au exprimat sentimente similare, împărtășind că sunt încântate să devină mătuși “nebune”.

Rumer este fiica cea mare a actorului Bruce Willis și a lui Moore, care sunt, de asemenea, părinții lui Tallulah și Scout. Bruce are, de asemenea, două fiice cu cea de-a doua soție a sa, Emma.

citește și...