FOTO / Smiley și Gina Pistol, ipostaze adorabile împreună. ”M-am tăvălit pe jos de bucurie”

29.01.2022, 12:50
FOTO / Smiley și Gina Pistol, ipostaze adorabile împreună. ”M-am tăvălit pe jos de bucurie”
FOTO / Smiley și Gina Pistol, ipostaze adorabile împreună. ”M-am tăvălit pe jos de bucurie”

Andrei Tiberiu Maria, cunoscut sub numele de scenă Smiley, a dat publicitățiii, pe contul său de socializare, mai multe fotografii în care apare alături de iubita sa, prezentatoarea de televiziune Gina Pistol, în vârstă de 41 de ani. Cântărețul, în vârstă de 38 de ani, s-a bucurat de ninsoare împreună cu cea care îi este parteneră de viață.

Smiley este unul dintre cei mai cunoscuți și de succes artiști din industria muzicală din România. De asemenea, acesta este cunoscut și din postura de jurat sau prezentator la numeroase emisiuni TV. În plan personal, Smiley formează un cuplu cu Gina Pistol. Gina Pistol a devenit mămică pentru prima oară în luna martie a anulu 2020. Iubitul ei, Smiley, a fost cel care a dat vestea venirii pe lume a fetiței lor, care a primit numele Josephine Ana. Gina Pistol și Smiley și-au botezat fetița în data de 20 iunie 2021.

Pe contul său de socializare, Smiley a publicat mai multre fotografii în care apare alături de cea care îi este parteneră de viață. Aflați în vacanță, cei doi s-au bucurat din plin de ninsoare.

Smiley și Gina Pistol, ipostaze adorabile împreună. ”Dimineață m-am spălat pe față cu zăpadă. Gina m-a urmat”

”Acum doi ani de abia asteptam zapada ca sa o tavalesc pe Gina, azi ma tavaleste bucuria ca o sa vina prima zapada din viata fetitei noastre ?”, a scris Smiley pe Facebook.

”Dimineata m-am spalat pe față cu zapada. Gina m-a urmat. Ningea abundent ❄️ M-am tavalit pe jos de bucurie. Nu si Gina, ea s-a bucurat din picioare ca sa nu raceasca. Pe la pranz ne-am dat zapada din curte cu o scula imprumutata de la vecinul nostru care le are pe toate, iar pe seara ne-am intrebat impreuna cu vecinul daca ninge anul asta ? Pe la voi a nins ca pe la noi?”, a adăugat ulterior artistul.

Ce a spus Smiley despre familia sa

Despre viața și familia sa a făcut Smiley declarații pentru libertateapentrufemei.ro. Smiley a vorbit și despre fetița sa și a Ginei Pistol: ”Josephine a venit când a vrut Dumnezeu și, probabil, și când a vrut ea, nu știu asta, însă pentru noi a depășit nivelul de împlinire a dorinței, a fost mult mai mult decât atât”.

Despre cum arată acum viața lui de zi cu zi, muzicianul a afirmat: ”Senin, provocator. Începe cu zâmbete, îmbrățișări moi, joacă, povești. Este foarte frumos dimineața, cel mai frumos. Seara nu reușesc mereu să fiu o piesă din puzzle, oricât m-aș strădui, dar și când reușesc, îmi place tot și particip la tot. Suntem într-o continuă revelație și bucurie, nicio expresie a ei nu seamănă cu alta, este foarte veselă, comunicativă, expresivă, fiecare zi cu ea vine cu o comoară în plus”.

 

citește și...