FOTO / Simona Pătruleasa trece cu brio proba costumului de baie. Este fără reproș!

17.07.2022, 10:01
FOTO / Simona Pătruleasa trece cu brio proba costumului de baie. Este fără reproș!
Simona Pătruleasa trece cu brio proba costumului de baie

Prezentatoarea de televiziune Simona Pătruleasa, în vârstă de 47 de ani, trece cu brio proba costumului de baie. Vedeta și-a etalat trupul cu forme foarte bine conturate și silueta impecabilă la plajă.  Cei care au văzut-o au fost încântațiu și s-au întrecut în complimente care mai de care mai frumoase la adresa vedetei TV.

Simona Pătruleasa și-a încântat fanii din mediul online cu o fotografie în care apare la plajă.

Vedeta de televiziune și-a etalat formele într-un costum de baie întreg, de culoare roșie, care îi vine perfect.

Simona Pătruleasa trece cu brio proba costumului de baie. A primit like după like

Puțin roșu și o vreme perfecta cu mult 🌞, a scris Simona Pătruleasa în dreptul imaginii.

Postarea Simonei Pătruleasa a primit multe like-uri, dar și compentarii din partea internauților: ”Sunteți foarte frumoasă”, ”Minunată”, ”Dinamovista”, ”Fermecătoare doamnă”, Ție îți stă bine în orice culoare”, ”Sunteți foarte frumoasă și arătați superb”, ”Buuun”, i-au tranmis cei care îi urmăresc activitatea pe rețelele de socializare.

Simona Pătruleasa este căsătorită și are o fetiță

Simona Pătruleasa este una dintre cele mai atrăgătoare prezențe de pe micul ecran. Vedeta prezintă de ani de zile jurnalul de știri de la Kanal D din weekend. În plan personal, Simona Pătruleasa și Sabin Ivanof formează o familie de foarte mulți ani. Cei doi au împreună o fetiță care se numește Ingrid. Simona Pătruleasa a vorbit despre relația cu partenerul său de viață pentru revista Viva, mărturisind că în cei 17 ani de când sunt împreună nu au stat despărțiți decât trei zile și asta la începutul poveștii lor de dragoste.

”Încercăm să fim mereu echilibrați, să nu ne certăm, în niciun caz nu ne jignim. Ne respectăm, asta este cel mai important. Și în pandemie, considerată o piatră de hotar pentru multe relații, noi nu am avut nicio problemă. De când suntem împreună, de 17 ani, am fost despărțiți doar trei zile, în primele luni de relație. În rest, nu am stat nicio zi, nicio noapte unul fără celălalt. Noi nu ne plictisim, am petrecut mult timp împreună. Și când stăm și ne uităm la un film, fără să scoatem un cuvânt, nu ne plictisim. Pentru noi, acela este un timp frumos și valoros. Ne plac aceleași filme, ascultăm aceeași muzică. Ne bucurăm de lucrurile simple, că putem savura împreună o înghețată, că suntem sănătoși, că mergem la un film”, a declarat Simona Pătruleasa pentru sursa mai sus-menționată.

”În atâția ani, sunt momente în care te gândești la unele aspecte mai puțin plăcute. Când nu reușeam să devin mamă, mă gândeam că Sabin merită să trăiască experiența asta, mă simțeam vinovată, mi se părea nedrept față de el să nu aibă copii, doar pentru că eu nu pot. Au fost momente dificile, însă, din fericire, am reușit să trecem peste ele. Dar lucrurile dificile ne-au sudat, de fapt, relația”, a mai spus prezentatoarea de televiziune.

citește și...