FOTO / Simona Pătruleasa, despre secretul siluetei sale. ”Sunt foarte atentă la ceea ce mănânc”

08.10.2022, 10:51
FOTO / Simona Pătruleasa, despre secretul siluetei sale. ”Sunt foarte atentă la ceea ce mănânc”
Simona Pătruleasa, despre secretul siluetei sale

Prezentatoarea de televiziune Simona Pătruleasa, în vârstă de 47 de ani, este o prezență care atrage imediat atenția cu frumusețea sa, oriunde își face apariția. Vedeta arată foarte bine și afișează o siluetă de invidiat. Despre secretul siluetei sale a vorbit prezentatoarea de la Kanal D. ”Sunt foarte atentă la ceea ce mănânc”, a declarat aceasta.

Simona Pătruleasa este una dintre cele mai atrăgătoare prezențe de pe micul ecran. Vedeta prezintă de ani de zile jurnalul de știri de la Kanal D din weekend. În plan personal, Simona Pătruleasa și Sabin Ivanof formează o familie de foarte mulți ani. Cei doi au împreună o fetiță care se numește Ingrid.

Vedeta TV afișează o sluetă de invidiat și un trup cu forme foarte armonioase. Aceasta a explicat, pentru revista Viva, care sunt secretele sale pentru a fi într-o formă fzică cât mai bună.

Simona Pătruleasa, despre secretul siluetei sale. ”Secretul constă în moderație”

”Da, am apelat de două ori în viața mea la dietă, însă au fost pe termen scurt. Cred că este foarte important echilibrul în alimentația noastră, de asemenea, nu trebuie să uităm să facem mișcare. Sunt foarte atentă la ceea ce mănânc, elimin pe cât posibil pâinea și dulciurile. Fac o derogare în acest sens doar la sfârșit de săptămâna. Încerc să mănânc în fiecare zi, mai sănătos”, a declarat Simona Pătruleasa pentru sursa mai sus-menționată.

”Nu există un aliment pe care să nu-l consum. În copilărie îmi plăceau foarte mult cartofii prăjiți, acum mănânc foarte rar. Secretul constă în moderație”, a mai spus prezentatoarea de televiziune.

Simona Pătruleasa a dat câteva detalii și despre stilul său vestimentar: ”Am foarte puține rochii în garderoba. Îmi place să am libertate de mișcare. În general abordez ținute clasice, casual spre elegant, comod și lejer. Petrec foarte mult timp cu Ingrid (m.r. fiica sa) și avem foarte multe activități pe parcursul întregii zile, așadar prefer să mă îmbrac comod și pantalonii sunt întotdeauna alegerea potrivită”.

 

citește și...