Silvia Dumitrescu, apariție de senzație la aproape 60 de ani! Cum a slăbit artista

16.07.2019, 12:30
Silvia Dumitrescu, apariție de senzație la aproape 60 de ani! Cum a slăbit artista
Silvia s-a bucurat recent de o vacanță la mare

Silvia Dumitrescu a fost, întotdeauna, o prezență extrem de efervescentă pe scena muzicală din România. Recent, artista a slăbit considerabil și i-a uimit pe fanii săi cu fotografii din vacanță!

Deși va împlini anul acesta 60 de ani, Silvia a făcut schimbări în viața ei și a reușit să slăbească 15 km în doar patru luni. Mulțumită de rezultat, solista a fost, recent, într-o vacanță pe litoral, la Vama Veche. 

S-a întâlnit în vacanță cu Ovidiu Komornyik

În fotografiile postate pe o rețea socială, vedeta e toată un zâmbet și demonstrează că poate purta cu mândrie un costum de baie din două piese. Silvia a ales să meargă în vacanță alături de soțul său, Florin, și să îi facă o vizită colegului său de breaslă Ovidiu Komornyik, care are un complex turistic chiar în Vama Veche, pe malul mării. 

„În vacanță… sport, muzică și bucurie alături de cei dragi ❤ vă pup cu drag și vă iubesc!!!”, a scris Silvia pe Facebook.

A slăbit 15 kg în doar patru luni

În ultimele patru luni, artista a reușit să dea jos 15 kilograme, respectând cu strictețe mai multe reguli de nutriție. 

„Mai mănânc din când în când și câte o plăcințică, dar am cam renunțat la dulciuri: torturi de ciocolată, prăjituri. Nu-mi mai îndulcesc cafeaua, mă plimb în parc în fiecare zi. Am pe telefon când fac 8.000 de pași, 10.000 de pași. Pur și simplu am avut colesterolul cam mare și mi s-au interzis anumite alimente, ca prăjelile. Scăpând de aceste alimente, am reușit să mănânc și la ore fixe. Mănânc de toate, dar nu renunț la orele fixe. Mic-dejun pe la 10, prânzul pe la 14:30, cina pe la 19:00. Am slăbit 15 kilograme în 4-5 luni. Acum trebuie să mă opresc. Eu am oprit niște haine din perioada lansării mele. Le-am dat jos ca să le aranjez și m-au încăput! Am fost foarte fericită”, a declarat Silvia Dumitrescu într-o emisiune TV.

citește și...