FOTO / Monica Davidescu, în costum de baie. La 47 de ani se prezintă ireproșabil!

27.07.2020, 10:46
FOTO / Monica Davidescu, în costum de baie. La 47 de ani se prezintă ireproșabil!
FOTO / Monica Davidescu, în costum de baie. La 47 de ani se prezintă ireproșabil!

Actrița Monica Davidescu s-a relaxat pe litoralul românesc alături de familia sa. Actrița este într-o formă fizică foate bună, iar la 47 de ani se prezintă impecabil în costum de baie.

Aflată în vacanță la mare, Monica Davidescu n-a ratat ocazia de ași face câteva fotografii pe plajă. Îmbrăcată într-un costum de baie de culoare neagră, dintr-o singură bucată, actița impresionează cu silueta ei.

La 47 de ani, Monica Davidescu are o siluetă trasă prin inel și este într-o formă fizică de invidiat.

Are o familie perfectă alături de Aurelian Temișan

Monica Davidescu este una dintre cele mai apreciate actrițe din țara noastră. Vedeta este căsătorită cu cântărețul Aurelian Temișan, împreună cu care are o fetiță care se numește Dora. Cei doi s-au căsătorit tot într-o zi de 3 iunie. Nașii celor doi au fost Georgeta și Daniel Chinciu.

Monica Davidescu a povestit, într-un interviu, ce reguli respectă ea și soțul său în viața de cuplu.

„Să fim noi înșine. Respectul reciproc e de la sine înțeles. Faptul că suntem amândoi în lumea spectacolului și că încercăm să facem împreună o mulțime de lucruri, ne ajută să ne completăm, să ne susținem și să ne înțelegem nevoile”, explica actrița.

Secretul mariajului lor

Întrebat care consideră că este secretul mariajului său, Aurelian Temișan explica, la o emisiune TV, care consideră căm este secretul căsniciei sale.

„E o maturitate care a intervenit între timp. Cred că în suflet am rămas la fel amândoi. Aşezându-ne foarte bine în această viaţă, pe meseriile pe care le avem, unul în faţa celuilalt, eu cred că este parte din succesul sudării noastre. După cum spunea un prieten bun al nostru când ne-am căsătorit, dacă vrei ca totul să meargă bine, nu încerca să ridici pretenţiile faţă de cel de lângă tine. Mai bine le scazi, ca în momentul în care te surprinde, să fie o surpriză plăcută. Dacă încerci să ai pretenţii mai mari, ai greşit. Dacă ai greşit, ajungi mai rău ca înainte de căsătorie”, afirma el.

citește și...