FOTO / Silvana Rîciu s-a externat cu fetița nou-născută. Ce surpriză a pregătit familia artistei

29.09.2020, 09:57

Interpreta de muzică populată Silvana Rîciu s-a externat cu fetița ei, care a venit pe lume în urmă cu câteva zile.

Cântăreața de muzică populară Silvana Rîciu a devenit mămică pentru a treia oară în data de 24 septembrie. Artista a adus pe lume o fetiță care a primit numele Anastasia.

Silvana Rîciu mai are doi copii, Andrada și Luca, dintr-o relație anterioară. Artista s-a căsătorit cu artistul Nicușor Ioniță, în toamna anului trecut. În data de 22 septembrie, Silvana Rîciu și partenerul ei de viață au aniversat un an de la cununia religioasă.

Interpreta de muzică populară s-a externat împreună cu fetița ei. Cele două au avut parte de o surpriză în momentul în care au ajuns acasă. Soțul vedetei și cei doi copii ai acesteia au pregătit totul ca la carte pentru noul membru al familiei.

Silvana Rîciu, emoționată tare

Pe contuil său de socializare, Silvana Tîciu a dat publicității mai multe fotografii de la sosirea acasă cu bebelușul.


”Am trăit azi una dintre cele mai emoționante zile din viața noastră. Soțul meu și copiii ne-au pregătit extraordinar de frumos venirea acasă, mie și Anastasiei. Câtă fericire și câte emoții am trăit cu toții. Astăzi toți ne-am emoționat și am plâns de fericire. Pentru fiecare dintre noi clipele in care o țineam în brațe pe micuța noastră, au fost prea puține.

Dar aceasta zi a fost doar prima dintre cele pe care le vom avea de petrecut împreună de acum încolo. Dumnezeu a fost atât de bun cu noi, dăruindu-ne atâta fericire… E minunat să fii înconjurat de iubire, iar noi avem multa iubire de oferit îngerașului nostru, Anastasia Maria.

Mă gândeam…câtă fericire poate să încapă într-un suflet de om. Am cel mai minunat soț și cei mai minunați copii. Iar acum, venirea pe lume a Anastasiei ne-a umplut sufletul și viața de bucurie si împlinire”, a spus vedeta în mediul online.

citește și...