Cum arată Silvana Rîciu însărcinată în aproape 7 luni. S-a fotografiat la piscină

14.07.2020, 15:30
Cum arată Silvana Rîciu însărcinată în aproape 7 luni. S-a fotografiat la piscină
Cum arată Silvana Râciu însărcinată în aproape 7 luni. S-a fotografiat la piscină

Interpreta de muzică populară Silvana Rîciu este însărcinată cu cel de-al treulea copil. Artista și-a etalat burtica de gravidă la piscină.

Cântăreața de muzică populară Silvana Rîciu este însărcinată în aproape șapte luni și urmează să devină mamă pentru a treia oară.

Silvana Rîciu mai are doi copii, Andrada și Luca, dintr-o relație anterioară. Artista s-a căsătorit cu artistul Nicușor Ioniță, în toamna anului trecut.

În urmă  câteva zile, interpreta și-a etalat burtica de gravidă la piscină, unde a sărbătorit ziua de naștere a fiului ei.

”Săptămâna trecută la piscină de ziua lui Luca.Am profitat de moment să facem și noi doi poze. Bebiță la 6 luni și jumătate de sarcină… Deși începuse ploaia si bătea vântul, noi am fost foarte hotărâți în a face poze…?”, a notat artista în dreptul imaginilor.

”El va trebui să se descurce singur”

Silvana Rîciu a declarat că vrea să-și pună soțul la treabă atunci când bebelușul lor va veni pe lume.

”El va trebui să se descurce chiar din primele zile cu ea, pentru că eu voi fi operată. Eu sigur mă voi descurca pentru că deja știu cum merg lucrurile. Îl voi lăsă pe el să facă mai multe lucruri, ca să simtă bucuria aceea supremă. Pentru că doar cine are copii, cunoaște acel sentiment”, a afirmat Silviana Rîciu la o emisiune de televiziune, citată de spynews.ro.

Silvana Rîciu a avea o fetiță

Cântăreața de muzică populară Silvana Rîciu a dezvăluit recent că va avea o fetiță, pentru care a ales și numele.Vedeta a mărturisit că avea alese nume de dinainte de a rămâne însărcinată. Micuța se va numi Anastasia Maria.

”Vom avea fetiță. Se va numi Anastasia Maria. Aveam nume pregatite dinainte de a rămâne însărcinată. Stabilisem împreună cu soțul meu, cum se va numi bebe, dacă va fi fetiță sau băiețel”, a explicat artista de curând.

citește și...