FOTO / Schimbare radicală de look pentru Smiley. Cum arată acum artistul

19.06.2022, 12:56
FOTO / Schimbare radicală de look pentru Smiley. Cum arată acum artistul
FOTO / SDchimbare radicală de look pentru Smiley. Cum arată acum artistul

Andrei Tiberiu Maria, cunoscut sub numele de scenă Smiley, afăcut o schimbare radicală de look. Artistul, în vârstă de 38 de ani, a decis să se tundă. Acesta a renunțat la podoaba capilară pentru a își dona părul persoanelor diagnosticate cu cancer. Smiley a postat mai multe imagini cu noua sa frizură pe contul său de pe o rețeas de socializare.

Smiley este unul dintre cei mai de succe artiști din țara noastră. În ceea ce privește viața personală, acesta formează un cuplu cu Gina Pistol. Gina Pistol a devenit mămică pentru prima oară în luna martie a anulu 2020. Iubitul ei, Smiley, a anunțat la acea vreme venirea pe lume a fetiței lor, care a primit numele Josephine Ana. Gina Pistol și Smiley și-au botezat fetița în data de 20 iunie 2021.

În weekend, Smiley a decis să renunțe la părul lung. Acesta s-a tuns și a și-a donat părul în scopuri caritabile. Artistul a publicat în mediul online mai multe fotografii cu noua sa frizură.

Schimbare radicală de look pentru Smiley. ”Părul ăsta al meu, care a fost subiect de discuție atâția ani, este acum și de folos

18.06.2022. Scrijelesc și eu, pe peretele asta de aici, data de mâine, să rămână scris: Mâine mă tund! Freza nouă, look nou, laude din stânga și din dreapta (sper 😅), dar cel mai important este că părul ăsta al meu, care a fost subiect de discuție atâția ani, este acum și de folos. Îl donez către @fundatia_renasterea pentru realizarea de peruci pentru pacienții oncologici. Le mulțumesc că au dat sens și valoare părului meu. Dacă aveți cum și decideți să vă tundeți, donați-vă părul în campania #bravecut a Fundației Renașterea. Sau DONAȚI bani în conturile lor, fac atât de mult bine pentru mii de persoane pândite de un mare rău. Fiți buni! Tunși, netunși, sufletul contează și poate face lumea mai bună! Share ca sa ajunga la cat mai multi”, a scris Smiley pe Facebook înainte  de a se tunde.

”Haterii vor spune ca e Photoshop”, a transmis el după transformarea de look prin care a trecut.

Răzvan Fodorr a comentat și el pe marginea noului look al lui Smiley:  ”Genul programului : s-a tuns @smiley_omul”.

citește și...