FOTO / Schimbare de look pentru Adda. ”Am întinerit 10 ani”

16.11.2020, 09:30
FOTO / Schimbare de look pentru Adda. ”Am întinerit 10 ani”
FOTO / Schimbare de look pentru Adda. ”Am întinerit 10 ani”

Cântăreața Adda a făcut o schimbare de look neașteptată. Reacțiile fanilor nu au întârziat să apară.

Adda a decis să recurgă la o schimbare de look. Artista a renunțat la părul lung în favoarea unei tunsori bob. De asemenea, vedeta a renunțat la blond și și-a vopsit părul gri. ”New me new bla bla! ? Adevaru’ e ca-mi simt capul usor, am intinerit 10 ani si am un vibe foarte bun! Sunt binevenite schimbarile din cand in cand! ❤️”, a scris Adda în mediul online, acolo unde a postat și două fotografii în care apare cu noul look. ”Va multumesc mult pentru sustinere si pentru mesajele frumoase, inseamna mult pentru mine! ❤️ Va multumesc si pentru hate, inseamna ca va deranjez si nu o sa ma opresc din a face asta, din dragoste fata de oamenii pentru care scriu, compun si cant si pe care ii fac sa zambeasca sau sa rada cand imi arat si latura umana, nu doar artistica! Va imbratisez pe toti! ❤️”, le-a mai transmis Adda fanilor ei.

Reacțiile fanilor nu au întârziat să apară: ”Îți stă super bine, chiar că te face mai tânără”, ”Ești superbă”, ”Îți stă super”, ”Îți stă bine”, ”Arăți minunat”, ”Chiar îți stă nemaipomenit de bine”.

Adda a participat cu soțul ei la ”Asia Express”

Adda este căsătorită cu Cătălin Rizea, împreună cu care are un copil. Adda și partenerul ei de viață au participat în cel de-al treilea sezon al emisiunii ”Asia Express”, de la Antena 1, fiind una dintre cele mai controversate echipe din competiție.

”Eu sunt puternică atunci când e vorba despre carieră, familie, experienţe de viaţă. Acolo a fost cu totul altceva. Din punct de vedere fizic, a fost infernal, pentru că nu sunt o fire sportivă. Au fost probe extrem de grele, de exemplu, să mergi pe Marea Chinei cu caiacul pe furtună, fulgere şi tunete.

Am vrut să renunţ de câteva ori, dar Cătălin m-a ajutat şi m-a motivat mult. Am fost cea mai încercată echipă. Nu ne-am odihnit deloc. Suntem singura echipă care nu a avut imunitate. Am jucat aproape toate amuletele şi aproape toate cursele pentru ultima șansă. Aşa că am cedat”, a povestit Adda.

citește și...