VIDEO. Scandalurile continuă la ‘Puterea dragostei’: Daiana și Gabriel, la un pas să se ia la bătaie

15.06.2020, 23:47
VIDEO. Scandalurile continuă la 'Puterea dragostei': Daiana și Gabriel, la un pas să se ia la bătaie
Deși odinioară se iubeau, acum Daiana și Gabriel și-au declarat războit

Tensiunile dintre Daiana și Gabriel de la ‘Puterea dragostei’ au atins apogeul! Cei doi concurenți au uitat că se află într-o emisiune televizată și s-au certat ca la ușa cortului. Mai mult de atât, Gabi a văzut negru în fața ochilor din cauza unei glume făcută de Daiana, iar de nervi a spart ușa cu pumnul.

Scandalurile continuă la ‘Puterea dragostei’! De data aceasta, în centrul atenției s-au aflat Daiana și Gabriel. Deși odinioară se iubeau, acum Daiana și Gabriel și-au declarat războit. Foștii iubiți și-au aruncat cuvinte grele și au fost la un pas să se ia la bătaie.

Daiana și Gabriel, scandal-monstru la ‘Puterea dragostei’

În plus, comparația făcută de Daiana între el și Fernando, un fost iubit de-al brunetei, l-a făcut pe Gabi să ia atitudine. Nervos de afirmațiile brunetei, tânărul a mers val-vârtej în casa fetelor și a început să îi vorbească și mai urât fostei sale partenere.

‘Ți-am făcut bine și acum ce faci? Acest om? Asta sunt eu pentru tine? De azi incolo sa nu te mai bagi in seama cu mine! Daca mi-am pus lumea in cap din cauza ta, sa-ti fie rusine ca tu spui ca sunt “acest om. Mi-am gasit pe altcineva afara si am fost cu ea si cat am fost cu tie’, a afirmat și Gabriel.

De la ce a pornit cearta

În același timp, ceilalți concurenți de la ‘Puterea dragostei’ au încercat să îl liniștească pe Gabi și să îl țină departe de Daiana.

Sătulă de certurile cu tânărul, Daiana a început să plângă, însă a continuat să îl jignească pe acesta, spunându-i că nu l-a iubit niciodată.

Acest lucru l-a făcut pe Gabriel să își piardă controlul, a mers la baie și a rupt o ușă. ‘Nu o sa ma mai impac niciodata cu acest om! Îl urăsc’, i-a spus și Daiana.

citește și...