FOTO. Ruby s-a fotografiat cu bikini la vedere. „Ești ilegală”. Cum a pozat vedeta

02.03.2022, 19:40
FOTO. Ruby s-a fotografiat cu bikini la vedere. „Ești ilegală”. Cum a pozat vedeta

Ruby a făcut un show incendiar pe rețelele sociale după ce a publicat o imagine sexy pe Instagram.  La cei 33 de ani, vedeta se laudă cu frumusețea ei naturală și spune că nu apelează la filtre de înfrumusețare. Recent, Ruby a încins internetul cu o fotografie ce îi lasă la vedere bikini. „Ești top”, „Ești ilegală”, au fost doar câteva dintre comentariile oamenilor din mediul online.

Ruby și-a creat o imagine cu apariții sexy, fiind adepta ținutelor provocatoare, ce-i lasă la vedere trupul perfect sculptat. Ruby a știut mereu cum să iasă în evidență datorită stilului ei nonconformist și aparițiilor incendiare, reușind de fiecare dată să încingă imaginaţia admiratorilor.

Artista este una dintre vedetele nonconformiste care nu ezită să își etaleze formele de câte ori are ocazia. De data aceasta, artista a pozat într-o cămașă sexy, care i-a lăsat la vedere bustul generos și perechea de bikini minusculi.

 „Ești ilegală”

„Poți să mă pui la suflet!??”, a scris ea la descrierea imaginii.

Fotografia a strâns mai bine de 11 mii de aprecieri și a generat o mulțime de reacții din partea fanilor.

„Ești top”, „Ești ilegală”, „Cel mai dulce mărțișor ”, „Ești o frumoasă ♥️”, „O primăvară frumoasă! ” sau „Primăvară frumoasă îți doresc!”, au fost doar câteva dintre comentariile oamenilor din mediul online care și-au dorit să transmită complimente.

Ruby, despre „Dancing on Ice: Vis în Doi”

Ruby face parte din cele nouă celebrități care vor dansa alături de nouă patinatori profesionști în cadrul competiției „Dancing on Ice: Dans în Doi” 2022. Aceasta a mărturisit pentru fanatik.ro că este o fire competitivă, dar și că nu este foarte familiarizată cu patinele:

„Nu e ceva surprinzător să fac parte din acest proiect. Asta pentru că sunt o fire competitivă, în primul rând, iar apoi pentru că e un prilej de a fi copil, din nou. E o provocare mare de a patina. Pe lângă dans, sunt mișcări de patinaj, dans de patinaj. Trebuie să stăpânim fiecare mișcare pentru a face față”, a declarat Ruby pentru Fanatik.ro.

citește și...