FOTO. Ruby a pozat extrem de provocator. În ce ipostază a pozat bruneta

09.03.2022, 23:00
FOTO. Ruby a pozat extrem de provocator. În ce ipostază a pozat bruneta

Ruby, în vârstă de 32 de ani, incendiază din nou internetul. Artista s-a pozat din nou extrem de provocator. Fără inhibiți, cântăreața s-a pozat pe Instragram în lenjerie intimă  Bruneta și-a expus picioarele și abdomenul bine lucrat. Câte kilograme are Ruby

Ruby  este una dintre cele mai iubite cântărețe din România.  Vedeta este adepta ținutelor provocatoare, ce-i lasă la vedere trupul perfect sculptat. Ruby a știut mereu cum să iasă în evidență datorită stilului ei nonconformist și aparițiilor incendiare, reușind de fiecare dată să încingă imaginaţia admiratorilor.

Ruby are un corp perfect, pe care știe să-l pună în evidență. Vedeta le face pe plac fanilor care o urmăresc pe Instagram și pozează deseori în ipostaze sexy.

Ruby a pozat provocator

Ana Claudia Grigore, pe numele ei real, și-a pus fanii pe jar cu ultimele fotografii postate. Bruneta și-a luat fanii prin surprindere atunci când s-a fotografiat într-o lenjerie intimă, de culoare verde. Artista și-a pus în valoare picioarele tonifiate și abdomenul bine lucrat.

Ruby și-a speriat recent fanii, după ce a dezvăluit câte kilograme are. La momentul actual, Ruby are 40 de kilograme și vrea să se îngrașe neapărat.

Câte kilograme are Ruby

„Să vă arăt ceva ce m-a înspăimântat! Vreau să mă asigur că văd bine, pentru că am văzut 40 de kg… 41 jumătate. (…) Speram că-l pun pe suprafață dreaptă și sunt mai grasă. Vreau kilogrameeee!’, a spus Ruby, după ce s-a urcat pe cântar, notează spynews.ro.

Ruby este una dintre vedetele care va face senzație în cadrul emisiunii ,,Dancing on ice”. Vedeta a spus că această  competiție reprezintă o provocare, pentru că lucrurile sunt puțîn mai dificile.

„E o provocare mare de a patina. Pe lângă dans, sunt mișcări de patinaj, dans de patinaj. Trebuie să stăpânim fiecare mișcare pentru a face față”, a spus artista.

Ruby se pregătește intens pentru Dancing On Ice – Vis în Doi. Bruneta trage din greu la antrenamente și spune că nu mai are timp pentru ea.

„Unghiile să nu mi le vezi că, de când sunt la Dancing on Ice, nu mai am timp de ele. Nu e o ruşine. Muncim aici zi de zi„, a mai spus Ruby.

citește și...