FOTO / Roxana Nemeș în costum de baie. Și-a etalat formele voluptuoase!

01.04.2021, 09:57
FOTO / Roxana Nemeș în costum de baie. Și-a etalat formele voluptuoase!
FOTO / Roxana Nemeș în costum de baie. Și-a etalat formele voluptuoase!

Roxana Nemeș și-a încântat fanii din mediul online cu două fotografii în care apare în costum de baie.

Cântăreața Roxana Nemeș a postat, pe contul ei de socializare, două fotografii în care apare în costum de baie. Vedeta a optat pentru un costum de baie dintr-o singură piesă, cu imprimeu animal print.

Costumul i-a pus foate bine în valoare trupul cu forme voluptuoase. Imaginile respective i-au încântat pe fanii artistei, care au dat like după like și au admirat-o pentru felul în care arată.

Roxana Nemeș a participat la ”Survivor România

Cântăreața Roxana Nemeș a fost una dintre vedetele care au făcut parte din echipa Faimoșilor de la concursul ”Survivor România”, filmat în Republica Dominicană și difuzat de postul de televiziune Kanal D.

În ultima perioadă de timp, Roxana Nemeș s-a confruntat cu proleme de sănătate la competiție, astfel că în data de 28 martie 2021, aceasta a decis să părăsească concursul.

“Vreau sa cred ca ma simt mai bine, ma simt mai bine. Am facut mai multe analize, am tinut dieta, o sa trebuiasca sa merg acasa, o sa fac un alt set de analize. Dumnezeu mi-a dat foarte multa putere. Viata e facuta din alegeri…Survivor Romania 2021 a insemnat foarte multe. De la fiecare am avut de invatat. Ma bucur ca am ales sa vin la Survivor. M-am uimit si sunt extrem de bucuroasa si incantata ca oamenii de acasa m-au sustinut sa raman pana acum. Multumesc celor de acasa si voua si sa va urez succes, sa credeti in voi si sa lasati de la voi si sa treceti cu bine“, a declarat ea.

 Roxana Nemeș se iubește cu Călin Hagima

Cântăreața are o relație cu Călin Hagima, care a și cerut-o în căsătorie. Roxana Nemeș a dat detalii și despre povestea de iubire dintre ea și Călin Hagima.

Vedeta a povestit cum s-au cunoscut și cum a fost cerută în căsătorie.

”Noi ne-am cunoscut în vârf de munte, doar ne-am salutat și ne-am văzut de drum. Destinul ne-a pus față în față de câteva ori pe parcursul unui an și jumătate. Cererea în căsătorie a fost inedită, nu mă mai așteptăm, dar m-a cerut în centrul Bucureștiului, punând poze cu noi la apus și răsărit pe magazinul Cocor cu întrebarea „Vrei să ne petrecem fiecare răsărit împreună până când viața ne va despărți?”. Eu sunt adepta lucrurilor mici, dar în care pun mult suflet. I-am făcut tablouri cu mesaje din sufletul meu, mă gândesc întâi la el și apoi la mine în tot ceea ce fac”, a mai spus Roxana Nemeș

citește și...