FOTO / Raluka, siluetă fără reproș. Atrage toate privirile cu formele ei!

26.03.2022, 10:51
FOTO / Raluka, siluetă fără reproș. Atrage toate privirile cu formele ei!
FOTO / Raluka, siluetă fără reproș. Atrage toate privirile cu formele ei!

Alexandra Raluca Nistor, cunoscută sub numele de scenă Raluka, este una dintre cele mai senzuale apariții de pe scena muzicală din România. Artista, în vârstă de 32 de ani, afișează o siluetă de vis, indiferent ce ținută ar alege, și atrage toate privirile cu formele sale fără reproș, pe care știe foarte bine cum să și le pună în valoare.

Raluka este nu doar o cântăreață apreciată, ci și una dintre artistele care reușesc să capteze imediat atenția cu frumusețea ei.

Fotografiile pe care vedeta le publică în mediul online, în care își etalează silueta în diverse ținute îi cuceresc pe fanii acesteia.

Raluka, siluetă fără reproș. Impecabilă, orice ar purta

Fie că adoptă ținute de scenă, fie că apare în costum de baie, Raluka atrage imediat privirile, ca un magnet.

Artista are un trup de vis, cu forme foarte bine conturate – pe care știe foarte bine cum să le pună în evidență. Aparițiile acesteia sunt foarte apreciate de internauți, care se întrec să o complimenteze pentru felul în care arată.

Raluka, despre începuturile sale în muzică

Raluka a reușit în muzică fără niciun ajutor. Despre cariera sa a dat detalii artista în cadrul unui interviu pentru okmagazine.ro. Aceasta a povestit că atunci când era mică a fost auzită cântând de iubitul surorii sale, care i-a spus mamei ei să o ducă la o școală de muzică.

”Drumul meu a început pe la 10 ani, în scara unui bloc din Deva. Cântam pe casa scării alături de câţiva copii, m-a auzit iubitul surorii mele şi i-a spus mamei mele că ştiu să cânt frumos – cred că mă ajuta şi acustica atunci – şi că ar trebui să mă dea la o şcoală de muzică. După aceea au urmat festivaluri, concursuri şi chiar concerte. După ce am terminat şcoala, am venit la Bucureşti, am participat la o emisiune-concurs pe care nu am câştigat-o şi da, am fost în faţa unui juriu. Dar asta nu m-a demoralizat, din contră, m-a motivat. La scurtă vreme după asta, am început colaborarea cu DJ Sava. Restul poveştii îl ştiţi”, a povestit artista.

Despre problemele financiare cu care s-a confruntat de-a lungul timpului, Raluka a spus: ”Suntem oameni şi trecem cu toţii prin asta. Da, am avut şi momente bune şi momente mai puţin bune. Am crescut într-o familie modestă, am muncit din greu şi cred că asta m-a ajutat, deoarece sunt capabilă să mă descurc în orice situaţie. Nu este confortabil, dar trebuie să fii puternic şi răbdător. În timp, apar şi rezultatele, mai ales cele financiare”.

citește și...