FOTO / Raluka, în cel mai decupat costum de baie. Senzație printre valuri!

10.04.2022, 10:39
FOTO / Raluka, în cel mai decupat costum de baie. Senzație printre valuri!
FOTO / Raluka, în cel mai decupat costum de baie. Senzație printre valuri!

Alexandra Raluca Nistor, cunoscută sub numele de scenă Raluka, este o apariție mai mult decât incitantă. Artista, în vârstă de 32 de ani, a înfierbântat imaginația celor care îi urmăresc activitatea pe rețelele de socializare cu o fotografie în care apare printre valuri, într-un costum de baie extrem de decupat.

Raluka a publicat, pe contul său de socializare, o fotografie dintr-o vacanță. În imagine, cântăreața apare printre valuri, îmbrăcată într-un costum de baie de culoare negră, din două piese, care abia îi acoperă trupul, fiind extrem de decupat.

”Cam așa mă uit spre următoarea vacanță”, a notat Raluka în dreptul fotografiei.

Raluka, în cel mai decupat costum de baie. A primit mii de like-uri în doar câteva ore

Imaginea postată de Raluka pe Instagram a adunat mii de like-uri doar în câteva ore, dar și foarte multe comentarii.

”Iti dai seama cata lume a dat zoom ca poate “se vede” ceva! Hai ca esti super tare din multe puncte de vedere si stii sa surprinzi publicul! Tot respectul pentru femeia Raluka!”, ”Zeiță”, ”Bună, bună rău ești”, ”Nu ma pot decide ce-mi place mai mult la tine: vocea, corpul, ochii”, i-au scris internauții.

Raluka, despre începuturile sale în muzică

Raluka a reușit în muzică fără niciun ajutor. Despre cariera sa a dat detalii artista în cadrul unui interviu pentru okmagazine.ro. Aceasta a povestit că atunci când era mică a fost auzită cântând de iubitul surorii sale, care i-a spus mamei ei să o ducă la o școală de muzică.

”Drumul meu a început pe la 10 ani, în scara unui bloc din Deva. Cântam pe casa scării alături de câţiva copii, m-a auzit iubitul surorii mele şi i-a spus mamei mele că ştiu să cânt frumos – cred că mă ajuta şi acustica atunci – şi că ar trebui să mă dea la o şcoală de muzică. După aceea au urmat festivaluri, concursuri şi chiar concerte. După ce am terminat şcoala, am venit la Bucureşti, am participat la o emisiune-concurs pe care nu am câştigat-o şi da, am fost în faţa unui juriu. Dar asta nu m-a demoralizat, din contră, m-a motivat. La scurtă vreme după asta, am început colaborarea cu DJ Sava. Restul poveştii îl ştiţi”, a povestit artista.

Despre problemele financiare cu care s-a confruntat de-a lungul timpului, Raluka a spus: ”Suntem oameni şi trecem cu toţii prin asta. Da, am avut şi momente bune şi momente mai puţin bune. Am crescut într-o familie modestă, am muncit din greu şi cred că asta m-a ajutat, deoarece sunt capabilă să mă descurc în orice situaţie. Nu este confortabil, dar trebuie să fii puternic şi răbdător. În timp, apar şi rezultatele, mai ales cele financiare”.

citește și...