FOTO / Raluca Podea a decis să scape de tatuaje. ”Am ajuns la o vârstă în care nu mă mai reprezintă”

12.03.2022, 11:01
FOTO / Raluca Podea  a decis să scape de tatuaje. ”Am ajuns la o vârstă în care nu mă mai reprezintă”
FOTO / Raluca Podea a decis să scape de tatuaje. ”Am ajuns la o vârstă în care nu mă mai reprezintă”

Raluca Podea a decis să renunțe la tatuajele pe care le are. La postul de televiziune Antena Stars, senzuala blondă a explicat și care a fost motivul care a determinat-o să ia această hotărâre. ”Am ajuns la o vârstă în care nu mă mai reprezintă. Nu îmi mai plac și am preferat să le șterg”, a mărturisit Raluca Podea.

Raluca Podea a decis să scape de tatuajele pe care le avea.

Vedeta a explicat că a luat această decizie pentru că desenele respective nu o mai reperezentau.

Raluca Podea a decis să scape de tatuaje. ”Nu sunt foarte mari și atunci mă ajută mult mai mult să le șterg cât mai repede”

”Mi-am șters aproape toate tatuajele. Am ajuns la o vârstă în care nu mă mai reprezintă. Au fost etapele copilăriei. Nu îmi mai plac și am preferat să le șterg. Nu sunt foarte mari și atunci mă ajută mult mai mult să le șterg cât mai repede. Nebuniile mele din copilărie”, a declarat Raluca Podea la emisiunea ”Star News”, de la Antena Stras, potrivit spynews.ro.

”Am decis să mi le fac, nu reprezentau nimic important și atunci am decis să le șterg”, a completat aceasta.

Raluca Podea are șase operații estetice

Raluca Podea a dat detalii, la emisiunea ”Teo Show”, de la Kanal D, despre cea mai recentă intervenție estetică pe care și-a făcut-o. Senzuala blondă și-a dorit un posterior mai ferm și mai bombat, astfel că s-a lăsat pe mâna specialiștilor.

“Sunt la a șasea operație. Mi-au luat grăsime de peste tot ca să-mi pună în fese. A fost cea mai dureroasă intervenție de până acum. A durut groaznic de tare. Sunt plină de vânătăi peste tot. Acum patru ani de zile mi-am pus și silicon în fund. Acum am lichid în burtă. Sânii îi am de 10 ani. Aveam fund, dar a fost o nebunie de-a mea de moment. Acum a trebuit să suport consecințele. Mi-am pus implanturi de silicon în fese și au intervenit niște denivelări atunci când m-am îngrășat vreo șase kilograme”, a declarat Raluca Podea.

 

”Eu am început intervențiile pe la 25 de ani, după ce l-am născut pe David. Le-am făcut din necesitate”, mai spunea ea.  Raluca Podea este mama unui băiat adolescent, David.

citește și...