FOTO / Raluca Dumitru, spectaculoasă în costum de baie. Cum a pozat în vacanță

03.03.2022, 10:39
FOTO / Raluca Dumitru, spectaculoasă în costum de baie. Cum a pozat în vacanță
FOTO / Raluca Dumitru, spectaculoasă în costum de baie. Cum a pozat în vacanță

Fosta asistentă de televiziune Raluca Dumitru s-a fotografiat a plajă în vacanța în Maldive. Bruneta și-a etalat formele atrăgătoare în costum de baie, în ipostaze care mai de care mai rovocatoare. Imaginile au fost pe placul celor care îi urmăresc pe vedetă în mediul online, aceștia întrecându-se în complimente la adresa ei.

Raluca Dumitru este cunoscută publicului telespectator din postura de asistentă de televiziune. În urmă cu câțiva ani, aceasta putea fi văzută în fiecare dimineață la emisiunea ”Star Matinal”, de la Antena Stars, alături de Natalia Mateuț și Răzvan Botezatu. Raluca Dumitru a absolvit Facultatea de Management Turistic și Comercial, dar nu a profesat niciodată în acest domeniu.

În ultima perioadă de timp, Raluca Dumitru a fost implicată în mai multe proiecte de televiziune. Vedeta a participat la anul trecut la competiția ”Survivor România”, unde a făcut parte din Echipa Faimoșilor. Anul acesta, Raluca Dumitru a fost concurentă la show-ul ”Bravo, ai stil! Celebrities”, de la postul de televiziune Kanal D.

Raluca Dumitru, spectaculoasă în costum de baie. Super sexy la plajă

Raluca Dumitru s-a relaxat în vacanță în Maldive. Pe contul ei de pe o rețea de socializare, vedeta a publicat mai multe fotografii în care apare în costum de baie.

Fosta asistentă de televiziune și-a etalat formele apetisante în ipostaze super sexy, cu care și-a încântat prietenii virtuali.

Raluca Dumitru, spectaculoasă în costum de baie. Ce i-au transmis internauții

Aparițiile pline de senzualitate ale Ralucăi Dumitru au făcut deliciul internauților, care au dat like după like, dar au și complimentat-o pe vedetă.


”O dulceață ești”, ”Ești superbă”, ”Frumoasă”, ”Ceva mai provocator”, ”Prințesa mea frumoasă”, ”Frumusețea mea”, ”Foarte drăguță”, ”Ești frumoasă, talentată, carismatică”, ”Splendoare”, ”Sexy”, ”Prețioasă”, ”Atât de drăguță”, ”Sexy ca întotdeauna”, i-au transmis prietenii virtuali Ralucăi Dumitru.

citește și...