FOTO. Raluca Bădulescu este din ce în ce mai slabă. Imaginile șocante cu care și-a îngrijorat fanii

15.11.2022, 08:16
FOTO. Raluca Bădulescu este din ce în ce mai slabă. Imaginile șocante cu care și-a îngrijorat fanii
Raluca Bădulescu este din ce în ce mai slabă. Imaginile șocante cu care și-a îngrijorat fanii

Raluca Bădulescu este una dintre cele mai apreciate vedete de la noi din țară. Jurata de la „Bravo ai Stil! Celebrities” este urmărită de mulți fani în mediul online, însă ultima ei apariție a reușit să-i șocheze pe toți. Aceasta a slăbit extrem de mult în ultima perioadă și a ajuns numai piele și os. 

Aparițiile extravagante ale Ralucăi Bădulescu au atras mereu atenția publicului, însă, de data aceasta, jurata de la Kanal D i-a speriat pe toți. Mulți internauți au acuzat-o pe fosta soție a lui Vali Pungă de faptul că ar fi slăbit prea mult.

Raluca Bădulescu a slăbit extrem de mult

La cei 47 de ani pe care îi are, Raluca Bădulescu se mândrește cu trupul ei tras prin inel, dar susținătorii săi sunt de părere că diva slăbește pe zi ce trece tot mai mult.

„Pe vremea când aveam 120 de kilograme nu purtam pantaloni. Imbracam fuste lungi si 95% dintre ele erau lucrate pe clos, adica largi, foarte largi. Pantaloni nu aveam deloc, dar visam la jeansi. La asta visam, la jeansi. Dar cum pe marimea mea nu gaseam si de facut pe comanda degeaba imi faceam ca nu imi veneau bine, ma intorceam la clasicele fuste.

Azi intru in jeansi si pantaloni de piele si sunt fericita maxim. Din acest motiv le recomand tuturor celor care se uita la emisiunea “Bravo, ai stil!”, persoanelor mai plinute, le recomand sa poarte haine potrivite dimensiunilor si masurilor lor”, a declarat Raluca Badulescu, la Kanal D.

Se simte bine în pielea ei

Transformarea incredibilă pe care a suferit-o Raluca Bădulescu a făcut-o să dea jos nu mai puțin de 60 de kilograme, după ce vedeta a suferit o operație de gastric sleeve, acum mulți ani.

Deși a slăbit extrem de mult, jurata de la „Bravo, ai stil! Celebrities” declară că se simte bine în pielea ei, lucru pe care-l demonstrează cu fiecare apariție, atât în public, cât și în mediul online. Cu toate că a ajuns „piele și os”, vedeta mărturisește că acum poate purta, în sfârșit, toate hainele pe care și le-a dorit vreodată.

citește și...