FOTO / Proba costumului de baie cu Andreea Tonciu. Cât de senzuală e bruneta!

24.07.2020, 10:38
FOTO / Proba costumului de baie cu Andreea Tonciu. Cât de senzuală e bruneta!
FOTO / Proba costumului de baie cu Andreea Tonciu. Cât de senzuală e bruneta!

Andreea Tonciu a avut, de-a lungul anilor, tot felul de apariții incendiare. Fotografiile cu ea în costum de baie au atras imediat atenția.

Andreea Tonciu este una dintre vedetele din showbiz-ul autohton care nu se sfiește să se fotografieze în cele mai provocatoare ipostaze. de-a lungul vremii, bruneta a stârnit mare vâlvă cu aparițiile sale.

Însă, Andreea Tonciu are cu ce se lăuda din punct de vedere fizic. Are un corp bine conturat și știe foarte bine să-și bună în valoare formele în costum de baie și ținute sumare.

Ce spune despre o nouă sarcină

Andreea Tonciu este căsătorită cu Daniel Niculescu, împreună cu care are o fetiță care se numește Rebecca. Nașii de cununie ai celor doi sunt impresara Anamaria prodan și antrenorul de fotbal laurențiu Reghecampf, cu care au o relație extrem de strânsă.

Andreea Tonciu a vorbit despre cea de-a doua sarcină. Vedeta a afirmat, de curând, că are toate stările specifice unei sarcini.

În cadrul unui interviu pentru emisiunea ”Teo Show”, de la Kanal D, Andreea Tonciu a mărturisit că, în ultima vreme, a avut stări specifice unei sacini.

”De vreo două săptămâni de zile nu sunt în apele mele. Am stări de vomă, amețeli și stând în pandemie prea mult am considerat că a venit timpul să-l fac și pe al doilea. Exact cum eram cu Rebeca. Dimineața am stărit de vomă, amețeli, obosesc foarte repede. Eu fiind foarte energică mi-am pus semne de întrebare”, a afirmat vedeta.

Aceasta a explicat că nu și-a făcut încă testul de sarcină, dar vrea să-l facă.

”Urmează să-mi fac testul în câteva zile. Deocamdată nu l-am făcut, dar o să-l fac. Sunt tare curioasă, eu îmi mai doresc o fetiță, dar acum ce vrea Dumnezeu. Nici nu i-am spus. O să aibă o surpriză. Vreau să mă duc direct cu dovada, el își dorea de foarte mult timp. El vrea băiat, eu vreau o fetiță”, a adăugat Andreea Tonciu.

citește și...