Andreea Tonciu a răbufnit și a plâns la ‘Bravo, ai stil! Celebrities’! S-a certat teribil cu Raluca Tănase

19.03.2020, 10:38
Andreea Tonciu a răbufnit și a plâns la 'Bravo, ai stil! Celebrities'! S-a certat teribil cu Raluca Tănase
Andreea Tonciu a răbufnit și a plâns la 'Bravo, ai stil! Celebrities'! foto: captura video

Ediția de miercuri seară, 18 martie, a emisiunii ‘Bravo, ai stil! Celebrities’ a debutat cu un nou scandal de proporții! Andreea Tonciu a avut o răbufnire nervoasă după ce s-a certat teribil cu Raluca Tănase. Bruneta nu a mai rezistat și a izbucnit în lacrimi.

Andreea Tonciu a răbufnit și a plâns la ‘Bravo, ai stil! Celebrities’!

Totul s-a petrecut în culise, la cabina de machiaj! Fără să mai țină cont că este filmată, Andreea Tonciu a tunat și fulgerat la adresa colegelor sale.

Andreea Tonciu a luat foc după ce Raluca Tănase a sunat-o să îi spună ce s-a întâmplat la testimoniale. Bruneta a fost acuzată în repetate rânduri că vine cu ținute copiate la ‘Bravo, ai stil! Celebrities’.

‘Îi răspund frumos, când ajung acasă, pe la 12, că nu mă interesează. I-am spus foarte frumos că hainele alea nu sunt făcute de Simedru, el face doar schițele, este plătit să facă schitele pentru magazin, nu e firma lui. Să nu mai spună că de la Simedru puteți să spuneți numele magazinului. Că dacă era magazinul lui era șmecher. Eu am angajat om pentru styling, om care-mi ridică hainele din magazin, om care îmi face piesele, care-mi face poveștile, deci am patru angajați.

Eu ce înțeleg prin chestia asta? Ieftin, ieftin, dar a fost făcut de Simedru. Vrea să dezbatem un subiect ca și cum eu mi-aș face de ras stilistul. Dragelor, nu este făcut de Simedru. El nu are treabă cu materialele’, a spus Andreea Tonciu, la Kanal D.

Raluca: ‘Din moment ce tu zici că am avut o rochie ieftină. Ea consideră că eu am provocat-o, dar eu nu am făcut-o. Ea a avut o reacție mai deplasată astăzi’. 

Andreea Tonciu a recunoscut ce o deranjează cel mai tare, printre lacrimi. Deși toată lumea din culise i-a spus să se calmeze, fosta asistentă tv a făcut un adevărat show.

‘Ce reacție am avut? Că m-am săturat de atâta falsitate. De asta vorbesc așa, nu mai suport falsitatea. Nu mai pot și nu mai suport, toată lumea dă vina pe mine, iar eu nu mai suport. Eu nu provoc nimic, voi mă credeți. Tonciu e cea mai cea, dar ea nu a făcut nimic. Dar Tonciu răspune la toate provocările care i se aduc. Nu mă mai călcați pe coadă. Voi scoateți chestiile astea și apoi dați vina pe mine’, a mai adăugat vedeta.

citește și...