FOTO. Primele imagini cu fetița Ginei Chirilă și a lui Bogdan Vlădău! Cu cine seamănă micuța

24.06.2020, 10:42
FOTO. Primele imagini cu fetița Ginei Chirilă și a lui Bogdan Vlădău! Cu cine seamănă micuța
Primele imagini cu fetița Ginei Chirilă și a lui Bogdan Vlădău! Cu cine seamănă micuța

Gina Chirilă, soția lui Bogdan Vlădău, a devenit mămică pe 25 mai. Celebrul fotomodel a adus pe lume o fetiță, care a primit numele Katia, varianta rusească a numelui Ecaterina.

Fosta concurentă de la ‘Bravo, ai stil! Celebrities’ a anunțat pe rețelele de socializare fericitul eveniment, însă a preferat să le arate fanilor virtuali doar o poză cu ea din spital. În plus, până acum, Gina Chirilă a arătat doar parțial fața micuței sale.

Gina Chirilă a născut în urmă cu o lună

‘M-am gândit în ultimul timp la acest aspect şi da, mă văd mămică. Mă face să zâmbesc câteodată această idee. Am vorbit cu Bogdan. Noi ne dorim de ceva timp un copil şi lucrăm la asta. Sunt tânără, o să mă menţin în formă şi îmi voi relua activitatea ca model. Meseria nu mă împiedică să devin mamă’, spunea ea în 2014, pentru Click!

Recent, blondina le-a făcut o surpriză prietenilor virtuali și le-a arătat chipul fetiței sale.

Cu cine seamănă micuța

Gina Chirilă și Bogdan Vlădău au realizat un pictorial de excepție pentru ediția de iulie a revistei UNICA, alături de fiica lor nou-născută. Proaspeții părinți apar și pe coperta revistei, iar tăticul Vlădău își ține fericit în brațe fetița. Pictorialul a fost realizat chiar la ei acasă.

De remarcat faptul că soția lui Bogdan Vlădău și-a revenit destul de rapid după naștere și și-a recăpătat formele dinainte de a o aduce pe lume pe micuța Katia.

Gina Chirilă și Bogdan Vlădău s-au cununat civil în vara lui 2017, într-un cadru restrâns, alături de prieteni și familie.

citește și...