Gina Chirilă, momente de panică în platoul de la ‘Bravo, ai stil! Celebrities’! I s-a făcut rău la filmări

13.02.2020, 18:52
Gina Chirilă, momente de panică în platoul de la 'Bravo, ai stil! Celebrities'! I s-a făcut rău la filmări
Gina Chirilă, momente de panică în platoul de la 'Bravo, ai stil! Celebrities'! 

Gina Chirilă, soția lui Bogdan Vlădău, a trecut prin momente de panică în platoul emisiunii ‘Bravo, ai stil! Celebrities’!

Gina Chirilă, momente de panică în platoul de la ‘Bravo, ai stil! Celebrities’!

Concurenta show-ului de modă și-a speriat teribil colegele, după ce a fost la un pas să leșine în timpul filmărilor. Fiecare ediție a emisiunii ‘Bravo, ai stil! Celebrities’ este înregistrată în regim live, astfel că telespectatorii află în timp real ce se întâmplă cu toate concurentele.

În ediția de joi seară, 13 februarie, Ilinca Vandici, prezentatoarea emisiunii ‘Bravo, ai stil! Celebrities’, a oprit filmările pentru a anunța că Gina Chirilă se simte rău. Vedeta este însărcinată în ultimul trimestru de sarcină.

Foto: captura video

Vedeta a fost la un pas să leșine, iar colegii ei au scos-o pe brațe afară. Filmările au fost stopate și i s-a acordat primul ajutor modelului.

‘Poate să iasă Gina Chirilă din platou? Că i s-a făcut rău’, anunță Ilinca în regie, în momentul în care se pune imediat stop filmărilor pentru a i se acorda tot ajutorul Ginei Chirilă.

După ce și-a mai revenit, Gina Chirilă a povestit ce a pățit: ‘Probabil s-a acumulat foarte multă energie, poate din cauza emoțiilor, dar acum sunt mai bine’. 

citește și...