Bogdan Vlădău și Gina Chirilă au dezvăluit sexul bebelușului! Când va naște fotomodelul

03.01.2020, 17:53
Bogdan Vlădău și Gina Chirilă au dezvăluit sexul bebelușului! Când va naște fotomodelul
Bogdan Vlădău și Gina Chirilă au dezvăluit sexul bebelușului! 

Bogdan Vlădău și Gina Chirilă sunt în culmea fericirii, după ce au aflat că vor deveni părinți pentru prima dată. Blondina este însărcinată în patru luni. Cei doi vor avea o fetiță.

Bogdan Vlădău și Gina Chirilă au dezvăluit sexul bebelușului!

Gina Chirilă a mărturisit că a avut mici probleme cu sarcina la început, dar totul s-a ameliorat când a intrat în trimestrul doi. Mai mult de atât, viitoarea mămică va concura și la Bravo, ai stil! Celebrities, la Kanal D.

‘Sunt insarcinata, nu imi ascund burtica de gravida. Dar am ales sa fiu discreta, nu am vrut sa vorbesc despre acest lucru pana in acest moment. Suntem foarte fericiti. Sunt insarcinata in 4 luni si 2 saptamani, burtica este mica, nu o ascund. Nu m-am ingrasat, nu mananc cat pentru doi, nu este o lege.

Am avut o sarcina un pic grea, la inceput, din cauza starilor de rau specifice. Insa acum, totul decurge perfect. Va fi o dubla provocare pentru mine, in postura de concurenta la ‘Bravo, ai stil! Celebrities’, pentru ca sunt insarcinata si vreau sa demonstrez ca poti avea stil in orice situatie’, a declarat Gina Chirilă pentru kfetele.ro.

Bogdan Vlădău a mărturisit că nu-și mai încape în piele de fericire de când a aflat că va deveni tătic pentru prima dată.

‘Intotdeauna mi-am dorit sa am copii. Suntem extrem de fericiti. Ne-au dat lacrimile de fericire cand am aflat ca vom avea o fetita. Ma bucur foarte tare sa am un copil cu femeia pe care o iubesc. Ce pot sa imi doresc de la viata mai mult decat atat?!’, a spus Bogdan Vlădău pentru sursa citată mai sus.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bogdan Vladau (@bogdanvladau) on

citește și...