FOTO. Pozele pe care Anda Adam le-ar vrea șterse definitiv. Cât de diferit arăta cântăreaţa pe vremea când se iubea cu Victor Slav

22.12.2020, 23:59
FOTO. Pozele pe care Anda Adam le-ar vrea șterse definitiv. Cât de diferit arăta cântăreaţa pe vremea când se iubea cu Victor Slav
Pozele pe care Anda Adam le-ar vrea șterse definitiv. Cât de diferit arăta cântăreaţa pe vremea când se iubea cu Victor Slav

Anul acesta, Anda Adam a împlinit 40 de ani și a profitat de ocazie să le arate tuturor că vârsta din buletin e doar un mic amănunt. Solista arată mai bine ca niciodată, iar pozele cu ea din tinerețe sunt doar o amintire. 

Anda Adam este una dintre cele mai apreciate soliste din România. Ea s-a lansat oficial în muzică în anul 1999, pe când avea doar 19 ani. Anda Adam cânta hitul “Nu te-am uitat” alături de trupa R.A.C.L.A, ce a dus mai departe succesul blondinei pe plan muzical.

Dacă în plan profesional îi mergea foarte bine, Anda Adam nu stătea prost nici în plan amoros. Bărbații din viața Andei Adam au fost, majoritatea, destul de cunoscuți în lumea mondenă.

Anda Adam, pe vremea când se iubea cu Victor Slav

De la oameni de afaceri la fotbaliști, vedeta nu s-a încurcat deloc cu bărbați anonimi și și-a selectat partenerii numai din cercurile cele mai selecte. Cu toate că nu avea intervenții estetice, Anda Adam atrăgea bărbații pe bandă rulantă.

Până să îl cunoască pe actualul soț, Sorin Andrei Nicolescu, interpreta a avut mai multe relații, printre care cea mai cunoscută fiind cu vedeta rubricii Meteo de la Pro TV, Victor Slav. Anda Adam şi Victor Slav s-au despărţit în noiembrie 2012, după o relaţie de 6 ani.

În urmă cu mai bine de 15 ani, Anda Adam arăta total diferit față de acum. Nu avea atât de multe operații estetice și era mai ‘durdulie’.

La acea vreme, Anda Adam nu avea silicoane și se îmbrăca băieţeşte. Cu toate acestea, a acceptat să pozeze în revista Playboy. În anii 2000, Anda Adam și-a arătat pentru prima dată nurii naturali. Faptul că nu avea un bust mare a contat extrem de puțin pentru cititorii revistelor pentru adulți.

Trecerea anilor au schimbat-o radical pe blondină din punct de vedere fizic. Anda Adam a recunoscut și că a vizitat în repetate rânduri cabinetul medicului estetician. Și-a mărit bustul de două ori, iar în 2019 s-a operat la nas.

Acum este total transformată

‘Întotdeauna am fost o persoană sinceră şi directă! Nu îmi place să mint, să mă ascund şi să mă prefac cum fac altele, că eventual mi-au crescut sânii peste noapte pentru că am luat nişte pastile!

Îmi doream de mulţi ani o operaţie la nas, care, ştiu că voi veţi spune că era perfect, dar nu e chiar aşa. Mereu făceam poze cu capul uşor întors ca să nu se vadă că nasul meu pleca puţin la plimbare spre stânga! Plus că am şi o deviaţie de sept pe care o voi corecta cu această ocazie!’, spunea Anda înainte de rinoplastie.

După despărțirea de Victor Slav, Anda Adam s-a transformat tot mai mult. A început să se dezgolească și să pozeze cât mai provocator. În plus, s-a gândit să-și trăiască viaţa la maximum și a avut mai multe relații pasagere.

Prin 2013, solista s-a iubit cu fotbalistul Cătălin Ţîră, mai mic decât ea cu 14 ani. Se zvonea chiar că Anda Adam și-a ales un bărbat care să semene cu fosta “jumătate”, Victor Slav. Anda Adam și Cătălin Țîră, atunci în vârstă de 18 ani, nu se sfiau să își arate afecțiunea în public: gesturi tandre, săruturi şi îmbrăţişări pătimaşe.

Tot în 2013 s-a zvonit că unul din bărbații din viața Andei Adam ar fi afaceristul Marco Pisani. Italianul ar fi cucerit-o chiar în propriul club din Timișoara, unde vedeta a concertat de nenumărate ori.

După mai multe relații eșuate și o viață amoroasă tumultuoasă, ultimul dintre bărbații din viața Andei Adam este Sorin Andrei, tatăl fiicei sale. Anda l-a cunoscut pe Sorin în toamna anului 2014, iar după numai câteva luni, i-a spus „Da!”, în fața ofițerului stării civile. În 2015, s-au căsătorit religios.

citește și...