Anda Adam dă detalii din trecutul său. ”Eu nu știam că părinții mei vor divorța”

23.11.2020, 10:26
Anda Adam dă detalii din trecutul său. ”Eu nu știam că părinții mei vor divorța”

Cântăreața Anda Adam a scos la iveală lucruri mai puțin cunoscute din trecutul familiei sale. Artista a povestit despre cum a perceput ea divorțul părinților săi.

Părinții cântăreței Anda Adam au decis să divorțeze când aceasta avea doar patru ani și jumătate. Artista a povestit cum a perceput ea acea situație din familia sa. ”Eu nu știam că părinții mei vor divorța. În al doilea rând, eu aveam trebă de copil: să mă joc, să merg la școală, să petrec timp cu prietenii. La acea vârstă, 4 ani și jumătate, nu aveam capacitatea de a înțelege ceea ce se întâmpla. Pentru mine, lucrurile au rămas la fel: erau la fel de implicați, plecam cu fiecare dintre ei în diverse locuri, mergeam în vizite.Practic, deși nu mai erau împreună, pentru mine nu se schimba nimic. În sufletul meu, niciunul nu a fost vinovat, fiindcă nu m-am gândit la așa ceva: eu nu simțeam că sunt despărțiți. Eu am fost relaxată pe acest subiect, fără niciun fel de învinovățire”, a povestit Anda Adam pentru revista Viva.

Anda Adam a rămas atunci cu mama sa, tatăl ei plecând în Australia. ”Așa este, am rămas cu mama mea deoarece tatăl meu a plecat în Australia. Chiar m-a întrebat dacă vreau să plec cu el, dar, fiind fetiță, eram foarte atașată de mama mea. Țin să specific că puteam pleca, oricând, la tatăl meu și că niciodată nu mi-a fost restricționat accesul la el, care plecase în Australia imediat după Revoluție”, a adăugat ea.

Ce relație are Anda Adam cu fratele ei

Anda Adam a făcut dezvăluiri și despre relația pe care o are cu fratele ei.

Vedeta a mărturisit că acesta urmează să devină tătic.

”Cu fratele meu am o relație foarte strânsă. Chiar așteaptă și el un copil foarte curând, sunt foarte fericiți și noi suntem alături de ei. Așteptăm cu sufletul la gură să le vină micuța pe lume și, în sfârșit, se va putea bucura și el de fetița lui. Până acum, toată lumea se „bătea pe Evelin. Anul acesta ei ar fi trebuit să vină în țară, să petrecem vara împreună, dar toate zborurile au fost anulate din cauza pandemiei. Așa că noroc cu tehnologia, care ne permite să ținem legătura atât de strâns. Deși la distanță, mereu în relații extraordinare. Abia așteptăm să ne vedem cu toții și cei mici să poată petrece timp împreună”, a mai declarat Anda Adam pentru sursa mai sus-menționată.

citește și...