FOTO. Olivia Dunne, gimnasta care a devenit milionară la 18 ani. ”Vreau să fiu un model pentru fetele tinere”

07.10.2022, 19:44

Olivia Dunne are o mulțime de motive să zâmbească, deoarece milioanele sale de urmăritori din rețelele de socializare au făcut din gimnastă cea mai influentă – și cea mai bine plătită – sportivă. “Vreau doar să fiu un model pentru tinerele fete. Vreau să dau un exemplu bun și vreau să transmit un mesaj că suntem mai mult decât sportul nostru. Asta este foarte important pentru mine”.

Olivia Dunne este noua senzație sportivă care ia cu asalt gimnastica universitară. Vedeta în ascensiune, în vârstă de 20 de ani, a devenit milionară la vârsta de 18 ani datorită faimei sale pe rețelele de socializare.

Dunne, care a împlinit 20 de ani la sfârșitul săptămânii trecute, a fost numită numărul 1 în lista On3 Sports’ NIL valuations – adică nume, imagine și asemănare. Este un instrument care măsoară capacitatea sportivilor universitari de a profita de pe urma lor, informează The Sun.

Olivia Dunne, gimnasta care a devenit milionară la 18 ani

Olivia a fost gimnastă încă de când era copil, iar acum este una dintre cele mai mari câștigătoare din sportul universitar. Ea are cinci milioane de urmăritori pe TikTok și două milioane pe Instagram.

Ea se mândrește cu un număr uriaș de 2,2 milioane de fani pe Instagram, cel mai mare număr de fani dintre toate sportivele din National Collegiate Athletic Association (NCAA). Dar acest număr pălește în comparație cu cele 6,6 milioane de urmăritori TikTok, care sunt în continuă creștere.

Gimnasta a câștigat deja peste un milion de dolari

Cel mai recent triumf al ei vine după ce a devenit milionară la doar 18 ani, grație mai multor contracte de sponsorizare profitabile. NCAA și-a relaxat regulile privind studenții care fac bani din drepturile lor de imagine în iunie 2021. New York Post raportează că a câștigat deja peste un milion de dolari.

Iar acest lucru a deschis o serie de uși pentru cei ca Dunne, care de atunci a încasat sume mari de bani.

“Vreau doar să fiu un model pentru tinerele fete. Vreau să dau un exemplu bun și vreau să transmit un mesaj că suntem mai mult decât sportul nostru. Asta este foarte important pentru mine.

Nu vreau să pun presiune pe mine și încerc să nu mă compar cu alte persoane. Acum, încerc să găsesc un echilibru între studii, rețele sociale și gimnastică. Toate sunt priorități pentru mine”, a declarat Olivia Dunne, potrivit sursei menționate anterior.

 

 

 

 

 

 

citește și...