FOTO. Cele mai frumoase 20 de celebrități feminine. Pe listă se află câștigătoare ale premiilor Grammy, Oscar și Emmy

11.07.2022, 19:30

Care sunt cele mai sexy femei din lume, în acest moment? Această colecție de celebrități fierbinți este clasată de către dependenții de cultură pop din întreaga lume. Actrițele, cântărețele, modelele și personalitățile de pe această listă au unele dintre cele mai sexy corpuri din showbiz. Printre cele incluse se numără câștigătoare ale premiilor Grammy, Oscar și Emmy.

Poporul a votat, iar mai jos sunt femeile clasate ca fiind cele mai frumoase din toate timpurile.

Haideți să aruncăm o privire la cele mai sexy celebrități feminine din toate timpurile…

 

Cele mai sexy 20 de femei din lume

Această listă a fost întocmită folosind informații de la Celebrity Net Worth și Ranker. Am încercat să ne asigurăm că acestea sunt cât mai actuale posibil.

Iată care sunt cele mai sexy 20 de femei din lume:

20. Hayden Panettiere

Avere netă: 15 milioane de dolari
Hayden Lesley Panettiere este o actriță, model, cântăreață și activistă americană.

Este cunoscută pentru că a jucat rolul majoretei Claire Bennet în serialul științifico-fantastic Heroes de la NBC (2006-2010) și Juliette Barnes în serialul muzical-dramatic Nashville de la ABC/CMT (2012-2018).

19. Rachel McAdams

Avere netă: 16 milioane de dolari
Rachel McAdams este o actriță și activistă canadiană. A început să lucreze în producții canadiene de televiziune și film, precum drama “Perfect Pie”. De asemenea, a jucat în filme precum ‘Mean Girls’, ‘The Notebook’, ‘The Vow’ și ‘Game Night’.

18. Jennifer Lawrence

Avere netă: 130 de milioane de dolari
Jennifer Lawrence este o actriță americană. Filmele ei au avut încasări de peste 5,7 miliarde de dolari la nivel mondial. Lawrence a fost cea mai bine plătită actriță din lume în 2015 și 2016.

În copilărie, a jucat în piese de teatru la biserică și în musicaluri școlare. Avea 14 ani când a fost observată de un căutător de talente.

17. Blake Lively

Avere netă: 16 milioane de dolari
Blake Lively este cunoscută mai ales pentru rolul Serenei din serialul dramatic de televiziune “Gossip Girl”.

Lively a jucat în numeroase filme, precum ‘The Sisterhood of the Traveling Pants’, ‘The Town’, ‘Green Lantern’, ‘Savages’, ‘The Age of Adaline’, ‘The Shallow’ și ‘A Simple Favor’.

16. Keira Knightley

Avere  netă: 60 de milioane de dolari
Keira Knightley este o actriță engleză. Knightley a lucrat atât în industria cinematografică britanică, cât și în cea americană, și a jucat în producții de teatru pe Broadway și West End.

15. Olivia Wilde

Avere netă: 20 de milioane de dolari
Olivia Wilde este o actriță, producătoare, model, regizoare și activistă americană. Wilde este cunoscută mai ales pentru rolul “Dr. Remy” din serialul de televiziune de dramă medicală “House”.

De asemenea, ea este cunoscută pentru filmele ‘Conversații cu alte femei’, ‘Alpha Dog’, ‘Tron: Legacy’ și ‘The Lazarus Effect’.

14. Rihanna

Avere netă: 260 de milioane de dolari
Robyn Rihanna Fenty este o cântăreață, femeie de afaceri și actriță din Barbados.

De-a lungul anilor, Rihanna a devenit una dintre cele mai populare cântărețe din lume și a ajuns la o avere netă de 260 de milioane de dolari.

13. Jennifer Aniston

Avere netă: 240 de milioane de dolari
Jennifer Aniston este o actriță, producătoare de film și femeie de afaceri americană. Aniston a început să lucreze ca actriță de la o vârstă fragedă. Cariera sa a crescut cu succes în anii 1990, iar ea a rămas o figură publică bine cunoscută și s-a impus ca una dintre cele mai importante, mai bine plătite și mai bogate actrițe de la Hollywood.
Am știut întotdeauna că Aniston va apărea pe această listă a celor mai sexy femei din lume.

12. Kate Beckinsale

Avere netă: 16 milioane de dolari
Kate Beckinsale este o actriță britanică. A debutat în film în 1993, când a jucat în filmul “Mult zgomot pentru nimic”.

Beckinsale a apărut în drame britanice în costume, precum ‘Prince of Jutland’, ‘Cold Comfort Farm’, ‘Emma’ și ‘The Golden Bowl’.

11. Emma Watson

Avere netă: 80 de milioane de dolari
Emma Watson este o actriță, model și activistă engleză. Watson a urmat cursurile Școlii Dragon și s-a format ca actriță la filiala din Oxford a Stagecoach Theatre Arts.

Marea ei descoperire a venit atunci când a avut primul ei rol de actriță profesionistă în rolul “Hermione Granger” în franciza cinematografică Harry Potter.

10. Selena Gomez

Avere netă: 60 de milioane de dolari
Selena Gomez este o cântăreață, actriță și producătoare americană. Gomez a apărut în seriale de televiziune precum “Barney & Friends” și “Wizards of Waverly Place”.

Gomez este, de asemenea, o cântăreață incredibil de bună, iar astăzi este considerată una dintre cele mai populare celebrități din lume.

9. Gabrielle Union

Avere netă: 20 de milioane de dolari
Gabrielle Monique Union-Wade este o actriță, activistă și autoare americană. Și-a început cariera în anii 1990, apărând în sitcom-uri de televiziune, înainte de a juca roluri secundare în filmele de dragoste și comedie pentru adolescenți She’s All That și 10 Things I Hate About You.

8. Adriana Lima

Avere netă: 85 de milioane de dolari
Adriana Lima este un model și o actriță braziliană, cunoscută mai ales pentru că este un “Înger Victoria’s Secret”.

Lima este cel mai valoros Înger Victoria’s Secret și este purtător de cuvânt pentru produsele cosmetice Maybelline din 2003 și pentru reclamele sale la Super Bowl și Kia Motors.

La vârsta de 15 ani, a câștigat concursul “Supermodelul Braziliei” organizat de Ford.

7. Mila Kunis

 

Avere netă: 65 de milioane de dolari
Mila Kunis este o actriță americană, născută în Ucraina sovietică.

Kunis a apărut în mai multe seriale de televiziune și reclame înainte de a avea primul ei rol important la vârsta de 14 ani. Ea este cunoscută mai ales pentru că a interpretat-o pe “Jackie Burkhart” în serialul de televiziune “That 70s Show”.

Kunis a jucat, de asemenea, în multe filme, printre care “TED”, “Friends With Benefits” și “Bad Mom’s”. Ea apare pe locul 7 în această compilație a celor mai sexy femei din 2019.

6. Natalie Portman

Avere netă: 60 de milioane de dolari
Natalie Portman este o actriță de film, producătoare și regizoare cu dublă cetățenie israeliană și americană.
Portman a primit diverse distincții, printre care un premiu Oscar și două premii Globul de Aur. Ea a obținut recunoaștere internațională pentru rolul principal din “Războiul Stelelor: Episodul I – Amenințarea fantomă”.

5. Kate Upton

Avere netă: 20 de milioane de dolari
Kate Upton este un model și actriță americană. Ea a fost desemnată debutanta anului în Sports Illustrated Swimsuit Issue în urma apariției sale în revistă în 2011.

Upton a apărut, de asemenea, în filmele “Tower Heist”, “The Other Woman” și “The Layover”.

4. Charlize Theron

Avere netă: 130 de milioane de dolari
Charlize Theron este o actriță sud-africană/americană.
Theron a primit mai multe distincții, printre care un premiu Oscar, un premiu Globul de Aur și Ursul de Argint pentru cea mai bună actriță.

Ea este cunoscută mai ales pentru interpretarea sa în filmele “Mighty Joe Young”, și “The Cider House Rules”.

3. Jessica Alba

Avere  netă: 200 de milioane de dolari
Jessica Alba este o actriță și femeie de afaceri americană. Alba și-a început aparițiile în televiziune și în filme la vârsta de 13 ani, în “Camp Nowhere” și “The Secret World of Alex Mack”.

Ascensiunea ei a venit la 19 ani, când a fost actrița principală în serialul ‘Dark Angel’.

2. Scarlett Johansson

Avere netă: 140 de milioane de dolari
Scarlett Johansson este o actriță și cântăreață americană. Johansson este una dintre cele mai bine plătite actrițe din lume.
Ea a apărut de mai multe ori în Forbes Celebrity 100 și are o stea pe Hollywood Walk of Fame.

1. Megan Fox

Avere netă: 8 milioane de dolari
Megan Fox este o actriță și model american. Fox și-a început cariera de actriță în 2001, cu mai multe roluri minore la televiziune și în filme. Ea a debutat în film cu un rol în comedia pentru adolescenți “Confessions of a Teenage Drama Queen”.

În 2007, ea a avut rolul de debutant alături de Shia LaBeouf în ‘Transformers’.

 

 

 

 

 

 

 

citește și...