FOTO. Oana Roman vrea să apeleze la operațiile estetice. Cât a slăbit în ultimul an

21.06.2021, 13:31

Oana Roman și-a schimbat total stilul de viață și nu se va opri până nu va ajunge la cea mai bună varianta a sa. În ultimul an, vedeta a slăbit enorm, însă tot nu este pe deplin mulțumită. 

Oana Roman a mărturisit că vrea să apeleze la operațiile estetice, pentru a scăpa de o problemă care o macină demult timp. Deși a fost aspru criticată, fiica lui Petre Roman a dezvăluit că a reușit să dea jos aproximativ 20 de kilograme.

Oana Roman a slăbit enorm

„Oamenii nu mă văd în realitate, oamenii mă văd la televizor, aia nu e realitate. Am slăbit vreo 20 și un pic de kilograme, dar, practic am slăbit foarte mult în centimetri. Am făcut proceduri de remodelare corporală un an și jumătate și am scăzut foarte, foarte mult în centimetri. De aceea pare că am slăbit mai multe kilograme decât am slăbit eu de fapt pentru că aceste proceduri m-au ajutat să-mi reduc foarte mult din circumferința la bust, la talie, la șolduri.

Da, am o dietă anume aș putea spune, țin post intermitent, 16 cu 8, adică nu mănânc nimic 16 ore și mănânc doar într-un interval de 8 ore și atunci mănânc cu măsură, evident. Mă simt bine pentru că, cumva, oamenii mă percep altfel. Dar să știi că eu așa am fost tot timpul, la fel de veselă și la fel de binedispusă.”, a dezvăluit Oana Roman pentru Ciao.

Apelează la operațiile estetice

Mai mult de atât, vedeta a spus că va ajunge la bisturiu. Din cauza faptului că a slăbit brusc, pielea i s-a lăsat extrem de mult, lucru care a ajuns să o deranjeze.

‘De mult vreau să-mi fac o operație care nu este neaparat estetică, ci mai degrabă medicală, la mine. În urma operației pe care am avut-o după ce am născut, am niște cicatrici pe abdomen, foarte urâte… acum am și slăbit și mi s-a lăsat pielea. Și trebuie să-mi fac o abdominoplastie, dar la mine e mai degrabă din rațiuni medicale, decât neaparat estetice, dar evident că și estetică este… o să scap de cicatricea aia foarte urâtă pe care o am’, a mai completat Oana Roman.

citește și...