FOTO. Oana Roman, în costum de baie la piscină! Vedeta s-a afișat fără rețineri, după ce a reușit să slăbească considerabil

26.07.2020, 15:46
FOTO. Oana Roman, în costum de baie la piscină! Vedeta s-a afișat fără rețineri, după ce a reușit să slăbească considerabil
Oana Roman a mărturisit în repetate rânduri că nu are un trup de fotomodel

Au apus vremurile când Oana Roman ezita să se dezbrace vara în costum de baie! Vedeta a slăbit extrem de mult în ultima perioadă, motiv pentru care acum are curaj să se afișeze în costum de baie și să se bucure în voie de razele soarelui.

Oana Roman a mărturisit în repetate rânduri că nu are un trup de fotomodel și evita să poarte ținute mai mulate. Acum, vedeta pare să se simtă din ce în ce mai bine în pielea ei, după ce a slăbit extrem de mult, iar acest lucru se poate vedea în imaginile pe care le publică pe rețelele de socializare.

Oana Roman, în costum de baie

Aceasta a deci să își schimbe radical modul de viață, iar fanii au felicitat-o pentru voința sa! Oana Roman a dat jos peste 12 kilograme, în doar câteva luni.

Cu ajutorul procedurilor de remodelare corporală, Oana Roman a reușit să ajungă la o greutate normală.

Recent, Oana Roman a făcut o mică escapadă la piscină și nu a pierdut ocazia în a se fotografia în costum de baie. Se vede cu ochiul liber că silueta ei nu mai este rubensiană la fel ca în anii trecuți.

Cum a reușit să slăbească

La începutul acestei luni, Oana Roman a explicat prin ce schimbări a trecut în ultima perioadă și cum a reușit să dea jos kilograme bune.

‘Am vrut să arăt că se poate, într-un timp relativ scurt, să ai o transformare radicală. La mine e o chestie de mulți ani. Am fost ținta unor campanii absolut oribile de-a lungul timpului, din toate părțile. Am reușit să fac față cu brio. Nu am slăbit pentru a arăta cuiva ceva. Am pus un pariu cu o prietenă foarte bună, care are, la Ploiești, o clinică ce se ocupă cu astfel de lucruri.

După ce am născut, am avut niște probleme de sănătate grave. Am suferit o intervenție la nivelul abdomenului foarte serioasă care a durat peste opt ore. Mi-a salvat viața. Însă nu pot să fac o intervenție la nivelul abdomenului. Deci, dacă aș vrut să-mi tai stomacul, nu aș fi putut. Nu am voie din punct de vedere al sănătății. Scoatem din calcul această variantă. Și, atunci, Alina  mi-a spus, dacă vin să fac proceduri de modelare și țin o dietă în același timp, garantează rezultate spectaculoase. Sincer, nu am crezut-o la început. Mi-a spus după că sunt clientul cu cele mai spectaculoase rezultate’, a spus Oana Roman în cadrul emisiunii lui Mihai Gâdea, de la Antena 3.

citește și...